Gå til indhold

Vælg guide til din elregning

Har du svært ved at gennemskue din elregning? Så forstår vi dig godt. Derfor har vi lavet en guide til dig, hvor vi gennemgår hvert punkt på regningen.

Vælg den regning, der passer til din aftale: TimeEnergi, MånedsEnergi eller FastEnergi. Kan du ikke huske, hvilken aftale du har? Så kan du altid se det på Min side. Log ind, og klik på ‘Aftaler’ i menuen.

TimeEnergi

Din elpris skifter time for time.

MånedsEnergi

Din elpris er låst i en måned.

FastEnergi

Din elpris er låst i 6 måneder.

Har du solceller? Så kan du få hjælp til at forstå din regning her

Er du i nettoafregningsgruppe 6, og betaler du for strømmen, efter du har brugt den (altså ikke aconto-afregnet)? Så kan du få hjælp til at forstå din regning her


Er du i nettoafregningsgruppe 2 eller 3 ligner din regning vores almindelige elregninger, og du kan søge hjælp ved at vælge den regning, der passer til din aftale.

Du betaler først for din strøm, når du har brugt den

Det skal være så enkelt som muligt for dig at forstå din regning. Som elkunde i Andel Energi får du derfor en regning hver måned for den strøm, du brugte i sidste måned. Så har du sparet på strømmen i sidste måned, vil du derfor kunne se det på din regning med det samme.

Husk! Dine månedlige regninger kan svinge hen over året

Størrelsen af dine månedlige elregninger vil sandsynligvis variere hen over året. Det vil de, fordi du ligesom de fleste andre mennesker typisk bruger mindre strøm i sommerhalvåret end i vinterhalvåret.