Gå til indhold
Strømpriser

Om Andel Energi

Andel Energi. Dit energiselskab for fremtiden.

I Andel Energi leverer vi el, gas og energirådgivning til mere end 1,2 mio. privat- og erhvervskunder. Som Danmarks største energiselskab har vi et stort ansvar for at sætte fart på den grønne omstilling.

Vi har som energiselskab fokus på at udvikle og tilbyde grønne og fremtidssikrede energiløsninger til gavn for alle. Derfor har vi i år lanceret tre grønne energiløsninger til private kunder: varmepumper, solcelleanlæg og ladeløsning til elbilen.

Som en del af Andel-koncernen ligger det naturligt i vores DNA at tage et samfundsansvar. Med de grønne energiløsninger er vi i Andel Energi derfor et skridt nærmere vores strategiske vision om at gå forrest i samfundets omstilling til en bæredygtig og digital fremtid. Og sammen med vores digitale løsninger og data gør vi det nemt for vores kunder at følge deres forbrug og træffe grønne valg.

Vi arbejder for elektrificering og grøn omstilling

Energien spiller en stadig stigende rolle i vores hverdag – når vi laver mad, kører i bil, opvarmer vores bolig og meget mere. I Andel Energi ønsker vi, at den energi, som vi bruger, er så grøn som mulig og kommer fra vedvarende energikilder, for eksempel ved at bruge varmepumper som opvarmning i stedet for gas.

Heldigvis har vi i Danmark et ambitiøst mål om at skære 70% af vores CO2-udledning i 2030 i forhold til niveauet for 1990. Det skal vi i Andel Energi være med til at sikre. Som energiselskab har vi både lyst og pligt til at have en ansvarlig og grøn tilgang til alt, hvad vi gør. Derfor har vi fokus på at understøtte den grønne omstilling og tage hånd om de klimaudfordringer, vi står overfor.

Vi har netop købt varmepumpevirksomheden Enova Energy, så vi snart kan tilbyde dig varmepumper, som er et godt alternativ til et gasfyr. Og vi har flere grønne energiløsninger på vej. Det er nemlig vores ambition at gøre energien grønnere og mere tilgængelig for alle.

Fakta

  • Vi sidder lige knap 400 engagerede medarbejdere i Andel Energi, som brænder for den grønne omstilling

  • Vi holder til i naturskønne Svinninge i Vestsjælland

  • Vi er Danmarks største energiselskab med 1,2 mio. privat- og erhvervskunder i hele Danmark

  • Vi vil gøre fremtidens energi lettilgængelig for alle

En del af Andel-koncernen

Andel Energi er en del af Andel-koncernen, der er en ledende energi- og fibernetkoncern og et andelsselskab. Andel kæmper for en grøn fremtid til alle ved at levere vital infrastruktur, vedvarende energi og innovative energiløsninger. For Andel-koncernen er energi mere end blot en leverance. Det er et ansvar, når vi:

  • Udvikler smarte løsninger til hverdagen, der hjælper andelshavere og kunder med at styre energiforbruget fleksibelt
  • Tilbyder og udruller fibernet og sikrer lynhurtigt internet
  • Forsyner over 200.000 husstande med strøm fra koncernens havvindmøller ved Rødsand
  • Investerer i grøn omstilling, så vi kan lagre den vedvarende energi og udvikle energiøer
  • Gør det let at køre elbil med udvidelse af ladeinfrastrukturen

Se, hvem der sidder i ledelsen og bestyrelsen i Andel Energi

Bliv vores nye kollega

Kunne du tænke dig at blive en del af en arbejdsplads med masser af muligheder?

Pressekontakt

Vi vil gerne hjælpe dig med oplysninger til din historie – kontakt vores presseansvarlige.