Der er ekstraordinært travlt på telefoner og mails lige nu. Vi ved godt, at ventetiden er frustrerende, og vi gør alt, hvad vi kan for at svare alle så hurtigt som muligt.

Kig på vores info-sider for at få svar

Alle elselskaber har rigtigt mange henvendelser lige nu – og det har vi også. Det kan være svært at komme igennem på telefonerne, så det er måske værd at tage et kig på vores mange info-sider. Her har vi svaret på de mest almindelige spørgsmål.

Det spørger andre om i denne uge

Ring 70 29 29 29

Vores telefon er åben mandag til fredag 8.30-16.00. Du har størst chance for at komme igennem, når du ringer om morgenen eller tidlig formiddag.

Når du får muligheden for at vælge mellem at blive ringet op eller blive i køen, så brug trygt at blive ringet op. Vi ringer til dig i løbet af dagen, og du slipper for at sidde med telefonen imens.

Skriv til os

Kontakter du os på vegne af en anden?

Så skal vi ofte bruge en fuldmagt. Så vi ved, at du har fået lov til at få udleveret eller ændre oplysninger. Du kan skrive din egen eller bruge vores skabelon. Send fuldmagten til os via kontaktformularen her.

Hent appen Andel Energi

I appen Andel Energi kan du holde øje med dit forbrug time for time. Og se, hvor strømmen er billigst, hvis du har timeafregning.