Gå til indhold

Whistleblowerordning

Indberet en mistanke om overtrædelser via vores whistleblowerordning

I Andel Energi ønsker vi at mistanke om ulovlig eller uetisk adfærd, bliver undersøgt grundigt.

Vores whistleblowerordning giver dig mulighed for anonymt at indberette overtrædelser af EU-retten og øvrige alvorlige overtrædelser af dansk ret og EU-retten samt øvrige alvorlige forhold, som er omfattet af Whistleblowerdirektivet. Whistleblowerordningen kan benyttes af medarbejdere, forretningspartnere, leverandører, kunder og andre med tilknytning til virksomheden.

Alle indberetninger behandles fortroligt og du vælger selv, om du vil anføre dit navn i indberetningen og stå til rådighed med yderligere oplysninger. Uanset om du ønsker det eller ej, beder vi dig om at oprette en sikker postbox ifm. indberetningen. Det gør det sikrere og nemmere at kommunikere med os.

Indberetningssystemet

Indberetningssystemet sikrer, at din indberetning i første omgang bliver sendt til et eksternt advokatfirma, som administrerer ordningen. De vurderer sagen, herunder hvor alvorlig den er og sender den så videre til vores interne whistlebloweransvarlige.

I indberetningssystemet finder du flere oplysninger om, hvad der kan indberettes, hvordan du er beskyttet som whistleblower og hvordan dine personlige data og din indberetning behandles.

Her finder du også vejledning i, hvordan du sikrer dig anonymitet og opretter en postbox.

Andel Energi A/S er et datterselskab i energikoncernen Andel. Vi har en fælles whistleblowerordning med Andel koncernen og linker derfor til det fælles indberetningssystem