Jeg vil klage

Øv. Vi er selvfølgelig kede af, hvis du har haft en dårlig oplevelse med os.

Vi vil rigtig gerne have, at du føler, at det er let og enkelt at være kunde hos os. Men vi er også godt klar over, at det ikke altid er sådan. Der er altid noget, vi kan gøre endnu bedre.

Derfor vil vi gerne høre fra dig, hvis du er utilfreds med den service eller behandling, du har fået hos os. Og vi vil også gerne høre fra dig, hvis du har forslag til noget, der mere generelt kan gøre det lettere for dig at være kunde.

Skriv til os ved at udfylde formularen her på siden. Eller send os et brev eller en mail.

Andel Energi
Att. Kundeklager
Hovedgaden 36
4520 Svinninge

Din henvendelse vil blive behandlet i vores afdeling for kundeklager. Her gør vi vores bedste for at finde en løsning, som både du og vi er tilfredse med.

Bemærk, at du gerne skal have været i kontakt med Kundeservice, inden du klager til vores afdeling for kundeklager. Kundeservice vil ofte kunne hjælpe dig med det samme. Svartiden på klager er ofte længere alt afhængig af sagen.  

Send os din klage

Vi ser på din klage med det samme og tager stilling til, om der er noget, vi skal være opmærksomme på. For eksempel om betalingen skal sættes i bero, eller om netselskabet skal involveres.

Click or drag a file to this area to upload.

Hvad sker der hvornår?

Grafik

1. Har du haft en dårlig oplevelse?

Vi hører gerne fra dig, hvis du er utilfreds med den service eller behandling, du har fået hos os.

Grafik

2. Beskriv sagen

Beskriv sagen eller forløbet så udførligt som muligt.

Grafik

3. Vi undersøger og vurderer din sag

En medarbejder tager sig af din henvendelse og undersøgt grundigt, hvad der er sket. Herefter vurderer vi din sag ud fra en rimelig og objektiv synsvinkel.

Grafik

4. Vi vender tilbage med svar

Du hører fra os, når vi har vurderet din sag. Du får naturligvis besked, hvis vores svar trækker ud.

Sådan anker du vores afgørelse

Hvis du har klaget og ikke er tilfreds med vores afgørelse eller behandling af din sag, kan du klage til Ankenævnet på Energiområdet

Det spørger andre om