Gå til indhold

Skal du flytte?

Et par hurtige spørgsmål, så får du Andel Energis gode energi med i flyttevognen.

Er du administrator for private eller offentlige udlejningsejendomme? Så kan du melde flytning for dine lejere her. Er du erhvervskunde? Og skal din virksomhed flytte, så skal du melde flytning på vores erhvervssider.

Meld flytning for el

Flyt din elaftale

Afmeld din elaftale

Meld flytning for gas

Få gas i din nye bolig

Afmeld din gasaftale

For sent ude? Bare rolig

Når du flytter til en ny adresse og skal have din aftale med, så skal du fortælle os, at du flytter ud senest 5 hverdage, før du lukker døren til din gamle bolig for sidste gang. Ellers skal du stadig betale for forbruget på din gamle adresse.

Vi ved, der kan være meget at se til, når man skal flytte. Så har du glemt at fortælle os, hvornår din aftale skal rykkes, så skynd dig at gøre det.

Hvad gør jeg, hvis jeg flytter fra en bolig men ikke skal tilmelde en ny?

Så skal du stadig melde din flytning til os. Der kan være mange årsager til, at du ikke skal tilmeldes en ny adresse. Måske flytter du sammen med en, som har en aftale i forvejen? Eller måske flytter du til en midlertidig adresse, hvor der allerede er en aftale med et andet selskab.

Du afmelder din aftale ved at ringe til os på 70 29 21 29. Vi kan ikke gennemføre din afmelding, før vi har talt med dig. Det kan virke besværligt. Men sådan er det desværre.

Hvem kan melde flytning?

Det er altid dit ansvar, at din flytning bliver meldt til os i tide. Uanset, om du selv ejer boligen eller lejer.

Udlejer du din bolig? Så behøver du ikke melde de nye lejere til. Det skal de selv sørge for. Men vil du gerne helt undgå, at betale for deres forbrug, kan du tilmelde dem. Det kræver kun, at du har en fuldmagt fra dem. Så slipper du for at stå med håret i postkassen, hvis de ikke selv har tilmeldt sig.

Hent Andel Energi app

Hav altid dine regninger i lommen. I appen, Andel Energi, får du hurtigt overblik over dine regninger, og du kan nemt skifte betalingsform.

Det spørger andre om

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Ring til os på 70 29 29 29.

Vi er klar til at hjælpe dig mandag til fredag 8.30-16.00.