Skift til en varmepumpe

Er du på jagt efter et alternativ til dit gamle olie- eller gasfyr, så er en energieffektiv varmepumpe måske den rette løsning til din bolig.

Få hjælp til valg af varmepumpe

I samarbejde med Enova Energy tilbyder vi rådgivning og installation af varmepumper – både luft/vand varmepumper og jordvarmepumper. Læs mere om varmepumper

Desværre er der i øjeblikket ventetid på at få en varmepumpe i hele Danmark, men vi arbejder hårdt på at kunne hjælpe flest mulige af vores kunder. Inden længe lancerer vi et univers om varmepumper, hvor du kan finde nyttig viden og få gode råd om, hvilke muligheder du har. Du vil også kunne lave en beregning af, hvad det vil koste dig at få en varmepumpe i din bolig.

Få nyheder om varmepumper

Vil du have viden om og gode tilbud på varmepumper? Skriv dig op her, så kontakter vi dig, når vi har noget nyt at fortælle.

Har du akut brug for en varmepumpe?

Det er aldrig sjovt at risikere at være uden varme eller varmt vand. Står du derfor i en situation, hvor dit fyr snart skal udskiftes, så tag kontakt til Enova Energys rådgivere.

Få gode råd til at spare på energien

Det bedste, du kan gøre i den nuværende markedssituation, er at spare så meget på energien som muligt. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få gode spareråd, mens du venter på, at det igen bliver muligt at få leveret en varmepumpe til din bolig.

Spørgsmål og svar om varmepumper