Gå til indhold

El til din virksomhed

Få alle vores fordele. Bestil online nu eller bliv ringet op af en rådgiver.

Få gasaftale som passer til din virksomhed

Få et hurtigt overblik over aftalerne, og følg med i forbrug og se regninger i selvbetjeningen. Vi har også et kundecenter dedikeret til erhverv, som du har mulighed for at tale med.

Effektive varmepumper til erhverv

Sammen med vores datterselskab, Enova Energy, leverer vi varmepumper til erhverv. Uanset størrelse og behov. Bliv ringet op i dag og få et godt tilbud eller kompetent rådgivning.

Tre gode grunde til
at vælge Andel Energi

Dedikeret erhvervskundeservice

Har du spørgsmål eller føler du dig på udebane, kan du altid ringe til én af vores erhvervsrådgivere på 70 29 23 23. De er dedikerede til at hjælpe virksomheder som jeres. Stor som lille. Vi sidder klar ved telefonerne alle hverdage fra 8:30-16:00.

Nem selvbetjening

Med vores digitale selvbetjening, kan du nemt og hurtigt få overblik over jeres forbrug, historik og fakturaer. Og du kan gøre det lige, når det passer dig. Vi arbejder altid hårdt for, at det skal være nemt at være kunde hos os. Og det håber vi, at du kan mærke.

Elpriser time for time
Grøn energi, grøn strøm

Grønnere alternativ

Det er umuligt at drive en virksomhed uden at tænke fremad. Vækst, bæredygtighed og fremtidssikring er noget der fylder hos de fleste. Derfor kan det være rart at vide, at når du er kunde hos os, kan du altid tilvælge et grønnere alternativ.

Jeg er ekstremt tilfreds med den måde Andel Energi håndterer tingene på. Jeg føler, jeg er en superkunde, selvom jeg ikke er en stor aftager.” Kjeld Lehnshøj, ejer af Stavedshus Holding ApS
Strøm leverandør

Med størrelse følger ansvar

I Andel Energi leverer vi el, gas og energirådgivning til mere end 1,2 mio. privat- og erhvervskunder. Som Danmarks største energiselskab har vi et stort ansvar for at sætte fart på den grønne omstilling. For eksempel ved køb af RECS-certifikater baseret på energi fra vindmøller.

Må vi skrive til dig?
Det kan godt betale sig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, information om nye produkter og tips til en mindre regning. Bare rolig, vi spammer dig ikke.