Gå til indhold

Bestil naturgas hos Andel Energi

Det skal være nemt at være kunde hos os. Vælg din nye naturgasaftale. Så ordner vi resten.

Vi er Danmarks største energiselskab med 1,2 mio. kunder

Få personlig rådgivning til dine behov

Månedsgas

Din gaspris .

Du  i 5 måneder

18 kr./md. i gas-abonnement

Månedsbetaling

4,72

4,72

kr./m3

inkl. moms

Du kan fortryde din aftale i 14 dage, fra vi har indgået aftalen. Du skal bare give os besked her.

Du kan fortryde din aftale i 14 dage, fra vi har indgået aftalen. Du skal bare give os besked her.

Du kan ikke vælge fastprisprodukter på gas

Du kan igen vælge en fastprisaftale på el. Bare tag et kig her Og har du en fastprisaftale hos os allerede, fortsætter den naturligvis indtil aftalens udløb.

Fortrydelsesret

Du kan fortryde din gasaftale i 14 dage, fra vi har indgået aftalen. Du skal bare give os besked her, eller ved at ringe til os på 70 29 29 29.

Du kan finde en oversigt over alle vores produkter her.

Du kan også låne til et nyt naturgasfyr her

Hvis du er naturgaskunde hos os, kan vi både hjælpe med et lån og installering af et nyt naturgasfyr på særlig gode vilkår – ingen udbetaling, ingen gebyrer og en fast rente i hele lånets løbetid.

FastPrisGas

Vi har tidligere haft naturgasaftaler, hvor prisen har været låst i 1 år eller 3 år. Det kan man desværre ikke længere

FastPrisGas var en aftale til dig, der ønsker tryghed i budgettet. Selvom gasprisen svinger, bandt vi os til at give dig en fast, skarp pris. Kort sagt undgår du ubehagelige overraskelser på din gasregning.

Selvom pris var fast, kunne den samlede pris på din regning stadig svinge. Du betalte nemlig også for transport af naturgas til dit hjem og afgifter. Prisen for transport bliver sat af dit distributionsselskab. Afgifterne bestemmer staten.

Hvor længe bandt jeg mig?
Du bandt dig til aftalen i 6 måneder. Du kunne opsige din aftale med 1 måneds varsel til udgangen af en måned.

Din mindstepris var 96 kr. (18 kr. pr. måned) i abonnement en gaspris for de kubikmeter gas, du bruger i opsigelsesperioden, samt transport af gas, offentlige forpligtelser og afgifter. Vi afregner aconto en gang hvert kvartal.

MånedsGas

Med MånedsGas følger din pris markedsprisen. Når prisen på gasbørsen er lav, falder din pris – og omvendt.

Prisen pr. kubikmeter på MånedsGas beregnes bagud, som et graddagevægtet gennemsnit. Du kender prisen for en måned i starten af den næste. Altså vil du kende din pris for januar i starten af februar etc. Helt enkelt. Og meget fleksibelt.

Din endelige pris er et gennemsnit af månedens dagspriser på gasbørsen, EEX. Oven i det kommer et tillæg, der dækker handelsomkostninger og transport. Tillægget kan ændre sig i takt med den gældende lovgivning. Se dagspriser på EEX.

Den samlede pris forudsætter, at du tilmelder dig Mobilepay. Så slipper du også for det betalingsgebyr, som er på Betalingsservice eller indbetalingskort. Og hvem vil ikke gerne det?

Binder jeg mig?
Du binder dig til aftalen i 6 måneder. Du kan opsige din aftale med 1 måneds varsel til udgangen af en måned.

Mindstepris: 96 kr. (18 kr. pr. måned) i gasabonnement, en gaspris for de kubikmeter gas, du bruger i opsigelsesperioden, samt transport af gas, offentlige forpligtelser og afgifter.

Din naturgas bliver afregnet aconto hvert kvartal.

Hvilken naturgasaftale passer bedst til mig?

Svaret finder du hos dig selv. Der er fordele ved begge naturgasaftaler. Så det afhænger af, om du ønsker tryghed og overblik i budgettet med en fast pris på naturgas, eller om du vil gå efter en mulig besparelse ved at følge markedsprisen.

Med FastPrisGas er din pris for naturgas pr. kubikmeter fastlagt i den periode, din aftale gælder.  Det er en fordel for dig, hvis prisen på gas stiger på gasbørsen, EEX. For så følger din naturgaspris ikke med – og så er der penge at spare.

Omvendt kan du med MånedsGas naturgas være heldig, hvis prisen falder, og din naturgas dermed i gennemsnit bliver billigere end en FastprisGas-aftale.

Om sommeren er prisen på naturgas typisk lavere, da danskerne ikke bruger samme mængde energi på opvarmning, så der er gode chancer for besparelser.

Hvorfor vælge naturgas?

Du kan spare penge på din varmeregning, hvis du vælger naturgas fra os. Det er nemlig billigere for dig at varme din bolig op med naturgas frem for med et oliefyr.

Men det er ikke bare billigere og mere miljøvenligt end andre opvarmningsmetoder såsom olie – det er også nemmere. Uanset om du vælger olie, træ, træpiller eller noget fjerde, skal du fra tid til anden fylde nyt brændsel på. Det skal du ikke med naturgas fra os. Det sker helt automatisk.

Du kan også med fordel kombinere naturgas med andre mere bæredygtige energikilder. For eksempel solenergi, som du selv kan producere. Kombinerer du solenergi med naturgas, har du en endnu billigere og mere miljøvenlig energiløsning hjemme hos dig selv. 

Få overblikket over forbrug og regninger i vores app Andel Energi

Som kunde hos os får du adgang til vores app Andel Energi. I appen kan du nemt og hurtigt få overblikket over betalte og ubetalte regninger og følge dit forbrug.

Hent Andel Energi

I appen Andel Energi kan du følge dit forbrug og se, hvor klimavenlig strømmen er nu og frem til midnat. Måske kan du både spare penge og CO2.

Hvordan skifter jeg til naturgas fra Andel Energi?

Det er nemt at skifte til naturgas, hvis du bor i et område, hvor der er mulighed for at opvarme med naturgas. Hvis du allerde har et naturgasfyr, skal du blot vælge, hvilken aftale du ønsker – så klarer vi resten.

Har du ikke et naturgasfyr? Så anbefaler vi, at du kontakter og indhenter tilbud på installation af nyt naturgasfyr fra 3 forskellige vvs-installatører, så du har mulighed for at sammenligne prisen. Når du har lavet en aftale med en installatør om opsætning, kan du nemt og hurtigt bestille naturgas hos os. 

Test dit gasforbrug

Se, om dit gasforbrug ligger over eller under gennemsnittet, og få vores råd til, hvor du måske kan spare.