Gå til indhold

Bestil gas hos Andel Energi

Det skal være nemt at få varmet boligen op med gas. Vælg din nye gasaftale hos os og smæk benene op. Så ordner vi resten.

Tjek dit forbrug og regninger i appen Andel Energi

Få gratis og personlig energirådgivning

Saml gasaftale og serviceaftale til dit gasfyr hos os 

6

mdr.

FastPrisGas

Din  er fast i 6 måneder

Du  i 5 måneder

18 kr./md. i gasabonnement

7,80

7,80

kr./m3

inkl. moms

MånedsGas

Din gaspris .

Du  i 5 måneder

18 kr./md. i gasabonnement

4,64

4,64

kr./m3

inkl. moms

Du kan din gasaftale i 14 dage, fra vi har indgået aftalen. Du skal bare give os besked her.

Du kan fortryde din gasaftale i 14 dage, fra vi har indgået aftalen. Du skal bare give os besked her.

Du kan finde en oversigt over alle vores produkter her.

Få tryghed med en serviceaftale

Og hold dit fyr i topform. Med en serviceaftale hos os, sikrer du et effektivt fyr, der holder længere. Det kan være en rigtig god investering!

FastPrisGas

FastPrisGas – for dig der vil have en forudsigelig regning og plads i budgettet. Vi garanterer, at du får en fast pris i hele 6 månederuanset hvor meget markedsprisen svinger. På den måde undgår du overraskelser på din regning.  

Selvom din gaspris er fast, kan den samlede pris på din regning stadig svinge lidt. Du betaler nemlig også for afgifter og for at få transporteret gassen hjem til dig. Dit distributionsselskab, Evida, bestemmer transportprisen. Og Staten sætter prisen på afgifterne. 

Binder jeg mig?
Ja. Du binder dig til aftalen i 5 måneder. Du kan opsige din aftale med 1 måneds varsel til udgangen af en måned.

Din mindstepris er 108 kr. (18 kr. pr. måned) i abonnement. Og så betaler du for de kubikmeter gas, du bruger, for transport af gas og for offentlige forpligtelser og afgifter i aftaleperioden. 

Du betaler aconto hver måned, så du slipper før høje kvartalsregninger.  

MånedsGas

MånedsGas er til dig, der vil udnytte, når gasprisen er lav. Din pris følger markedsprisen. Når prisen på gasbørsen er lav, falder din pris – og omvendt.   

Prisen pr. kubikmeter på MånedsGas beregnes bagud, som et graddagevægtet gennemsnit. Du kender prisen for en måned i starten af den næste. Altså vil du kende din pris for januar i starten af februar – og så videre. Helt enkelt. Og meget fleksibelt. 

Din endelige pris er et gennemsnit af månedens dagspriser på gasbørsen, EEX. Oven i det kommer et tillæg, der dækker handelsomkostninger og transport. Tillægget kan ændre sig i takt med den gældende lovgivning. Se dagspriser på EEX. 

Den samlede pris forudsætter, at du tilmelder dig Mobilepay. Så slipper du også for det betalingsgebyr, som er på Betalingsservice eller indbetalingskort. Og hvem vil ikke gerne det? 

Binder jeg mig?
Ja. Du binder dig til aftalen i 5 måneder. Du kan opsige din aftale med 1 måneds varsel til udgangen af en måned.

Mindstepris: 108 kr. (18 kr. pr. måned) i gasabonnement, en gaspris for de kubikmeter gas, du bruger, samt transport af gas, offentlige forpligtelser og afgifter.

Du betaler aconto hver måned, så du slipper før høje kvartalsregninger. 

Hvilken gasaftale passer bedst til mig?

Svaret finder du hos dig selv. Der er fordele ved begge gasaftaler. Så det afhænger af, om du ønsker tryghed i budgettet og ro i maven med en fast pris på gas, eller om du vil gå efter en mulig besparelse ved at følge markedsprisen.

Med FastPrisGas er din pris for gas pr. kubikmeter fastlagt i den periode, din aftale gælder. Det er en fordel for dig, hvis prisen på gas stiger på gasbørsen, EEX. For så følger din gaspris ikke med – og så er der penge at spare.

Omvendt kan du med MånedsGas være heldig, hvis prisen falder, og din gas dermed i gennemsnit bliver billigere end men FastPrisGas.

Om sommeren er prisen på gas typisk lavere, da danskerne skruer ned for varmen og bruger mere tid udenfor. Derfor er der gode chancer for besparelser i sommermånederne.

Skift elselskab og få nem selvbetjening hos Andel Energi

Få overblikket over forbrug og regninger i vores app Andel Energi

Som kunde hos os får du adgang til vores app Andel Energi. I appen kan du nemt og hurtigt få overblikket over betalte og ubetalte regninger og følge dit forbrug.

Du kan også låne til et nyt gasfyr her

Får du gas fra Andel Energi, kan vi både hjælpe med et lån og installering af et nyt gasfyr på særligt gode vilkår – ingen udbetaling, ingen gebyrer og en fast rente i hele lånets løbetid.

Test dit gasforbrug

Se, om dit gasforbrug ligger over eller under gennemsnittet, og få vores råd til, hvor du måske kan spare.

Få inspiration til at spare på energien

Der er faktisk flere ting, du selv kan gøre for at spare på regningen. Og vi vil gerne hjælpe dig godt i gang. Tag et kig i vores Klog på energi-univers, og få konkrete sparetips til dit hjem og dine apparater.