Gå til indhold

Bestil gas hos Andel Energi

Det skal være nemt at være kunde hos os. Vælg din nye gasaftale. Så ordner vi resten.

Vi er Danmarks største energiselskab med 1,2 mio. kunder

Få personlig rådgivning til dine behov

6

mdr.

FastPrisGas

Din  er fast i 6 måneder

Du  i 5 måneder

18 kr./md. i gasabonnement

5,54

5,54

kr./m3

inkl. moms

MånedsGas

Din gaspris .

Du  i 5 måneder

18 kr./md. i gasabonnement

4,33

4,33

kr./m3

inkl. moms

Du kan din gasaftale i 14 dage, fra vi har indgået aftalen. Du skal bare give os besked her.

Du kan fortryde din gasaftale i 14 dage, fra vi har indgået aftalen. Du skal bare give os besked her.

Du kan finde en oversigt over alle vores produkter her.

Du kan også låne til et nyt gasfyr her

Hvis du er gaskunde hos os, kan vi både hjælpe med et lån og installering af et nyt gasfyr på særlig gode vilkår – ingen udbetaling, ingen gebyrer og en fast rente i hele lånets løbetid.

FastPrisGas

FastPrisGas er en aftale til dig, der ønsker tryghed i budgettet. Selvom gasprisen svinger, binder vi os til at give dig en fast, skarp pris. Kort sagt undgår du ubehagelige overraskelser på din gasregning.

Selvom pris er fast, kan den samlede pris på din regning stadig svinge. Du betaler nemlig også for transport af gas til dit hjem og afgifter. Prisen for transport bliver sat af dit distributionsselskab. Afgifterne bestemmer staten.

Hvor længe binder jeg mig?
Du binder dig til aftalen i 5 måneder. Du kan opsige din aftale med 1 måneds varsel til udgangen af en måned.

Din mindstepris er 108 kr. (18 kr. pr. måned) i abonnement, en gaspris for de kubikmeter gas, du bruger i opsigelsesperioden, samt transport af gas, offentlige forpligtelser og afgifter.

Din gas bliver afregnet aconto hver måned.

MånedsGas

Med MånedsGas følger din pris markedsprisen. Når prisen på gasbørsen er lav, falder din pris – og omvendt.

Prisen pr. kubikmeter på MånedsGas beregnes bagud, som et graddagevægtet gennemsnit. Du kender prisen for en måned i starten af den næste. Altså vil du kende din pris for januar i starten af februar etc. Helt enkelt. Og meget fleksibelt.

Din endelige pris er et gennemsnit af månedens dagspriser på gasbørsen, EEX. Oven i det kommer et tillæg, der dækker handelsomkostninger og transport. Tillægget kan ændre sig i takt med den gældende lovgivning. Se dagspriser på EEX.

Den samlede pris forudsætter, at du tilmelder dig Mobilepay. Så slipper du også for det betalingsgebyr, som er på Betalingsservice eller indbetalingskort. Og hvem vil ikke gerne det?

Binder jeg mig?
Du binder dig til aftalen i 5 måneder. Du kan opsige din aftale med 1 måneds varsel til udgangen af en måned.

Mindstepris: 108 kr. (18 kr. pr. måned) i gasabonnement, en gaspris for de kubikmeter gas, du bruger i opsigelsesperioden, samt transport af gas, offentlige forpligtelser og afgifter.

Din gas bliver afregnet aconto hver måned.

Hvilken gasaftale passer bedst til mig?

Svaret finder du hos dig selv. Der er fordele ved begge gasaftaler. Så det afhænger af, om du ønsker tryghed og overblik i budgettet med en fast pris på gas, eller om du vil gå efter en mulig besparelse ved at følge markedsprisen.

Med FastPrisGas er din pris for gas pr. kubikmeter fastlagt i den periode, din aftale gælder. Det er en fordel for dig, hvis prisen på gas stiger på gasbørsen, EEX. For så følger din gaspris ikke med – og så er der penge at spare.

Omvendt kan du med MånedsGas være heldig, hvis prisen falder, og din gas dermed i gennemsnit bliver billigere end en FastprisGas-aftale.

Om sommeren er prisen på gas typisk lavere, da danskerne ikke bruger samme mængde energi på opvarmning, så der er gode chancer for besparelser.

Få overblikket over forbrug og regninger i vores app Andel Energi

Som kunde hos os får du adgang til vores app Andel Energi. I appen kan du nemt og hurtigt få overblikket over betalte og ubetalte regninger og følge dit forbrug.

Hvordan skifter jeg til gas fra Andel Energi?

Det er nemt at skifte til gas, hvis du bor i et område, hvor der er mulighed for at opvarme med gas. Hvis du allerede har et gasfyr, skal du blot vælge, hvilken aftale du ønsker – så klarer vi resten.

Har du ikke et gasfyr? Så anbefaler vi, at du kontakter og indhenter tilbud på installation af nyt gasfyr fra 3 forskellige vvs-installatører, så du har mulighed for at sammenligne prisen. Når du har lavet en aftale med en installatør om opsætning, kan du nemt og hurtigt bestille gas hos os.

Test dit gasforbrug

Se, om dit gasforbrug ligger over eller under gennemsnittet, og få vores råd til, hvor du måske kan spare.

Få inspiration til at spare på energien

Der er faktisk flere ting, du selv kan gøre for at spare på energiregningen. Og vi vil gerne hjælpe dig godt i gang. Tag et kig i vores Klog på energi univers, og få konkrete sparetips til dit hjem og dine apparater.