Gå til indhold

Opnå besparelser med en varmepumpe

Vil du gerne spare penge på varmeregningen? Det kan vi godt forstå, for hvem vil ikke gerne det? Så kan en varmepumpe være løsningen for dig. Der kan nemlig være en større besparelse at hente. Her på siden dykker vi ned i, hvorfor du sparer penge ved at udskifte din nuværende opvarmningsform med en varmepumpe. Du får også indblik i om lige præcis du kan spare – både på dit klimaaftryk og din regning.

Derfor er der en besparelse at hente ved en varmepumpe 

En varmepumpe er en energieffektiv løsning. Den kan nemlig producere ca. 3,5 gange mere energi, end den bruger. Det betyder at du kan få årlig besparelse på omkring 50-65% alt efter hvordan du opvarmer din bolig i dag. Helt uden at du skal gå og fryse. 

Så selvom startomkostningerne forbundet med en varmepumpe er i den høje ende, så vil de årlige besparelser stille og roligt betale for din investering.  

Sådan kan besparelsen med en varmepumpe se ud for dig 

Besparelsen ved en varmepumpe afhænger i høj grad af, hvor gammel din bolig er, hvilken varmekilde du har og ikke mindst størrelsen på din bolig.

Hvis du opvarmer din bolig med elvarme i dag, så vil du kunne spare op til 70% på dit årlige forbrug. Hvis du bruger gas, kan du spare omkring 50%, og hvis du har et oliefyr, så kan du forvente at spare op til 65% på varmeudgifterne.

At investere i en varmepumpe kan være en god løsning, hvis du gerne vil spare på varmeregningen. Men du vil sikkert gerne vide, hvor meget du kan spare på netop din varmeregning hjemme hos dig. Det kan vi godt forstå. Derfor har vi lavet en varmepumpe-beregner, der nemt og hurtigt kan give dig en vurdering på hvad din årlige besparelse lyder på, hvis du vælger at skifte din nuværende varmekilde ud med en varmepumpe. 

Beregneren kan give dig et estimat på, hvad en varmepumpe vil koste dig, og hvad den årlige besparelse vil være – faktisk både i kroner og CO2. Beregneren tager højde for: 

  • Din nuværende varmekilde 
  • Dit boligareal 
  • Din boligs opførelsesår  
  • Dit nuværende varmeforbrug 

Ud fra de forskellige oplysninger, du indtaster, kan vi give dig et overblik over, hvor stor en besparelse du kan forvente. Og på den måde håber vi, at det bliver en anelse nemmere for dig at træffe en god beslutning for dig og din bolig. 

Få tilskud til din varmepumpe 

Hvis du vælger at udskifte din nuværende opvarmningsform med en varmepumpe, så kan du se frem til en god besparelse på din årlige varmeregning. Men vidste du, at du oveni hatten kan få tilskud til installation?  

Tilskuddet er en økonomisk hjælp, der kan dække en del af omkostningerne ved at installere en varmepumpe og lette startomkostningerne. Tilskuddet er et led i den grønne omstilling, der skal gøre det mere attraktivt for dig at investere i en varmepumpe. Hvis du har en gaskedel, kan du udover tilskuddet til varmepumpeinstallationen også søge om tilskud til afkobling af gassen. 

Vi ved godt, at det kan virke som en jungle at finde rundt i alle mulighederne for tilskud. Heldigvis har vi samlet alt, du skal vide om dine muligheder, så du kan komme i gang med at optimere dit hjem.

Lyder en varmepumpe som noget for dig?

Så står vi klar til at hjælpe dig med at komme godt i gang. Når du bestiller din varmepumpe hos os, får du:

  • En bedst-i-test-varmepumpe
  • En totalløsning, der passer til din bolig og dine behov
  • Levering og installation indenfor 4-6 uger

Vi står selvfølgelig klar til at guide dig gennem hele processen – lige fra de første overvejelser, til varmepumpen er installeret. Vi tror nemlig på, at en investering i en varmepumpe er en investering i fremtiden – både for dig og for miljøet.

Vil du lige have en snak inden du bestiller?

Hvis du synes, at det er en smule svært at finde rundt i alt det her med varmepumper og besparelser, så forstår vi dig godt. Heldigvis sidder vi altid klar til at hjælpe dig, så du kan finde frem til den bedste løsning for lige netop din bolig.

Ring til os på 72 11 80 88, og få en uforpligtende snak om dine behov og dine muligheder. Vi kan også ringe dig op, hvis det passer dig bedre. Så kan en af vores dygtige rådgivere tage en snak med dig om din bolig og dine behov.