Gå til indhold
1. Din adresse
2. Dine oplysninger
3. Boligoplysninger
4. Forbrug

Prisoverslag og tilbud på en varmepumpe

Få et hurtigt bud på hvad en varmepumpe vil koste, og hvad du årligt kan spare.

Når du bruger beregneren, skal du være opmærksom på, at vi behandler dine persondata. Se hvordan vi behandler data på andelenergi.dk/privatlivspolitik.

Forventet årlig besparelse på ca.
kr.

Besparelsen er et estimat ud fra, hvad vi ved om din adresse.

Se beregningen i detaljer, og få et uforpligtende prisestimat. Udfyld alle felter.

For at se beregning i detaljer skal du sætte hak her. Du giver samtidig samtykke til at modtage nyheder.*

Oplysninger om din bolig fra BBR

(BBR er det nationale bygnings- og boligregister)

Kælder, udestue mm.

Estimeret årsforbrug baseret på dine oplysninger

I estimatet er der ikke taget højde for supplerende varmekilder, fx en brændeovn. Kender du dit præcise årsforbrug, kan du rette det her.

Fejl

  Enova Energy er en del af Andel Energi

  I samarbejde med vores datterselskab Enova Energy tilbyder vi rådgivning og installation af varmepumper. Enova Energy er autoriseret VVS-installatør med VE-godkendelse og montage-teams på centrale placeringer i hele Danmark.

  Vi og Enova Energy har fokus på at hjælpe dig trygt gennem hele processen. Fra din beslutning om køb, til selve installationen og den efterfølgende drift og vedligeholdelse.

  Det får du, når du køber hos os

  Når du køber en varmepumpe, vil det få betydning for din økonomi og din bolig i mange år frem.

  Med Enova Energys erfaring og sikkerhed inden for varmepumper, får du de bedste muligheder for din privatøkonomi, for komforten i din bolig og for den grønne omstilling.

  Få overblik over økonomien med vores varmepumpe-beregner

  Har du elvarme, oliefyr eller gasfyr? Så kan det være en god investering at skifte din nuværende varmeløsning ud med en varmepumpe – enten en luft til luft-varmepumpe, en luft til vand-varmepumpe eller en jordvarmepumpe. Men det er vigtigt at få et godt overblik over de økonomiske aspekter, inden du tager beslutningen om at ændre dit nuværende varmesystem. At skifte til en varmepumpe påvirker nemlig din økonomi på flere måder. 

  I toppen af siden kan du finde vores varmepumpe-beregner, som kan give dig et bud på, hvilken årlig besparelse du kan forvente, hvis du vælger at anskaffe dig en varmepumpe. Alt efter hvor du bor, får du et estimat på, hvad en varmepumpe vil koste dig, og hvad den årlige besparelse lyder på – og det er både i kroner og CO2. Vores varmepumpe-beregner kan altså let give dig et overblik over, hvilken betydning det vil have for din økonomi, hvis du vælger at skifte til en varmepumpe. På den måde kan du træffe den bedste beslutning for dig og din bolig.

  Sådan bruger du vores varmepumpe-beregner

  Det er let at få et prisoverslag og et tilbud på en varmepumpe, og herunder tager vi dig igennem processen. 

  1. Vores varmepumpe-beregner fungerer ved, at du først fortæller os, hvor du bor. Ud fra hvad vi ved om din adresse, foretager vi en estimeret besparelse, så du kan blive klogere på, hvordan en varmepumpe vil påvirke dit nuværende forbrug. 
  2. Derefter har du mulighed for at se beregningen i detaljer og få et uforpligtende prisoverslag. For at se en detaljeret beregning beder vi dig udfylde dine kontaktoplysninger.
  3. Næste trin er at fortælle os om din boligtype, din nuværende varmekilde, dit boligareal og boligens opførelsesår. Disse oplysninger vil nemlig hjælpe os med at foretage en mere præcis beregning. 
  4. Til sidst vil du kunne se en samlet pris på både varmepumpen og installationen af den. Du får også overblik over din årlige besparelse i kroner og din årlige CO2-besparelse. 

  Prøv varmepumpe-beregneren, hvis du drømmer om en besparelse på varmeregningen. Det er helt uforpligtende.

  Tjek også, om du kan få tilskud

  Hvis du skifter til en varmepumpe, så vil det påvirke din økonomi på flere forskellige måder. Du sparer penge på din varmeregning i sidste ende, men der er dog også visse startomkostninger forbundet med at installere en varmepumpe. Tjek derfor, om du kan få energitilskud, da det kan være en god økonomisk hjælp. Vær dog opmærksom på, at dit tilskud skal godkendes, inden du køber og installerer varmepumpen. Ellers er det ikke gældende.