Gå til indhold

Få et tilbud på en luft til vand varmepumpe

I samarbejde med vores datterselskab Enova Energy tilbyder vi en totalløsning, der passer til netop din bolig – og vi er med før, under og efter installation af din nye varmepumpe. Fra rådgivning til installation og service til din varmepumpe. Vi sørger også for at demontere og bortskaffe dit gamle anlæg.

Hos os får du en varmepumpe af høj kvalitet og bedst-i-test løsninger fra førende producenter som Bosch, DVI og Vaillant. Læs mere om vores varmepumper her på siden, eller bliv ringet op af vores rådgiver, der kan hjælpe dig godt på vej.

Luft/vand varmepumper

Totalløsning til boligvarme og brugsvand

Effektive og lydsvage bedst-i-test modeller

Installationstid 1-2 dage

Mærker: Bosch, Vaillant og DVI

Komplet løsning fra

117.900 kr.

Jordvarme

Totalløsning til boligvarme og brugsvand

Vandret anlæg eller lodret boring

Installationstid: 2-3 dage

Mærker: Bosch, Vaillant og DVI

Komplet løsning fra

159.800 kr.

Prøv vores varmepumpe beregner

Se, hvor meget du kan spare ved at skifte til en varmepumpe. Og få et godt tilbud, der passer til dine behov.

Få en løsning som passer til dine behov

Bliv ringet op af en rådgiver fra vores datterselskab Enova Energy og få en uforpligtende snak om en varmepumpe til dine behov

Mere om vores varmepumpemodeller

Når du skal vælge en varmepumpe, er det vigtigt, at det hele går op i en højere enhed – så din løsning passer til netop din bolig og dine behov. Effektivitet, design og lydniveau er nogle af de vigtigste begreber, når du vælger den endelige model. Og det kan være svært at finde den optimale løsning for dig. Derfor står vores eksperter klar til at guide dig gennem hele processen.

Her kan du se et udpluk af de varmepumpemodeller, vi tilbyder:

Vaillant

Vaillant leverer energieffektive varmepumper. Varmepumpemodeller fra Vaillant scorer højt på energistyrelsens varmepumpeliste. Indstil, regulér og styr varmen i din bolig via appen.

DVI

Varmepumper fra DVI har et unikt dansk design og håndværk. DVI holder øje med din varmepumpe via Smart Control, så du kan føle dig tryg med en varmepumpe, der kører som den skal.

Bosch

Bosch har nogle af de mest lydsvage modeller ifølge Energistyrelsens varmepumpeliste. Varmepumperne fra Bosch er udviklet specielt til det nordiske klima og de kan betjenes fra din telefon.

Mere om varmepumper