Hvilken elaftale skal jeg vælge?

Fast eller variabel pris? Vi kan godt forstå, at det kan være svært at vælge. Men vi håber, vi kan hjælpe dig med et overblik over vores aftaler. Så du kan finde den aftale, som passer bedst til dine behov.

Basis El med Variabel Pris

Vil du spare penge, når markedsprisen er lav, skal du vælge Basis El med Variabel Pris. Så følger din elpris markedsprisen. Og du får strøm til samme pris, som vi betaler for den.

Prisen på din el kan skifte time for time. Derfor kan du spare, hvis du bruger strømmen, når den er billigst. Følg priserne her.

En anden fordel ved at vælge en elaftale med variabel pris er, at du ikke er bundet. Du kan opsige din elaftale hos os med 1 måneds varsel.

Basis El med Fast Pris

Er du typen, der vil have tryghed i budgettet og kende din pris på forhånd, skal du vælge aftalen Basis El med Fast Pris. Her er prisen låst i 12 måneder. Efter 5 måneder kan du opsige aftalen med 1 måneds varsel til udgangen af en måned.

Hvis du vælger en elaftale med fast pris, vil din elpris altså ikke følge mulige stigninger på markedet. Det er kun dit eget forbrug, der har indflydelse på prisen. Kort sagt, du slipper for overraskelser på din elregning. 

Når din fastpris-aftale udløber, vil du automatisk overgå til Basis El med Variabel Pris. Med mindre du genbestiller din elaftale Basis El med Fast Pris.

Eller noget tredje?

Du kan også se vores andre elaftaler her. Så kan du vælge den, der passer allerbedst til dig og dine behov.

4 gode råd, når du vælger elaftale

Hvilket elselskab skal jeg vælge?

Når du skal vælge elselskab, kan der være flere ting, som har indflydelse på dit valg. Måske er det prisen, som betyder mest for dig? Eller hvordan strømmen bliver produceret? Og måske skal det hele gå op i en højere enhed?

Vil du skifte elselskab?

Ring til os på 70 29 28 60

Er du stadig i tvivl? Eller har du spørgsmål til vores produkter? Så ring til os.