Gå til indhold

Basis El med Variabel Timepris – elpriser time for time

Kl. er prisen
kr./kWh
kr./kWh

Vil du også have timepriser?

Har du ikke allerede en elaftale hos os, kan du nemt og hurtigt få det. Med en elaftale med en variabel timepris hos os, kan du måske spare penge på elregningen, hvis du bruger mest strøm, når prisen er lavest.

Følg elprisen time for time. Live.

Se, hvad strømmen koster lige nu. Så får du overblik over, hvornår strømmen er billigst for dig, hvis du har en elaftale med en variabel elpris, der skifter time for time.

Har du en elaftale med fast pris, koster en kilowatt-time det samme døgnet rundt i en periode. Men prisen for transport af strøm, vil stadig variere over døgnet og året. Log ind på Min side eller i appen, Andel Energi, for at se lige netop din elpris.

Du kan finde en oversigt over alle vores elaftaler og prisudviklingen her.

I grafen kan du se elprisen for Basis El med Variabel Timepris inkl. transport, tariffer og afgifter for Radius Elnets område. Men måske er prisen for tariffer, afgifter og transporten af din strøm til din stikkontakt anderledes for dig. Prisen for transport af din strøm varierer nemlig alt efter, hvilket område du bor i og dermed, hvilket netselskab du har. Er du i tvivl om, hvilket netselskab du har? Tjek her.

Vil du se netop dine priser inkl. transport og afgifter?

Prisen for transport varierer alt efter hvilket netselskab du har. På grafen kan du se priserne inkl. transport og afgifter for Radius Elnets område. Hvis du har et andet netselskab, kan du i vores app, Andel Energi, eller på Min side se priserne inkl. transport og afgifter for netop dig.

Spørgsmål og svar