Gå til indhold

Hvilken elaftale skal jeg vælge?

Fast eller variabel pris? Vi kan godt forstå, at det kan være svært at vælge. Men vi håber, vi kan hjælpe dig med et overblik over vores aftaler. Så du kan finde den aftale, som passer bedst til dine behov.

TimeEnergi

Vil du spare penge, når markedsprisen er lav, skal du vælge TimeEnergi.

Prisen på din el skifter time for time. Derfor kan du spare, hvis du bruger strømmen, når den er billigst. Følg priserne her. En anden fordel ved at vælge en elaftale med timepriser er, at du ikke er bundet. Du kan opsige din elaftale hos os med 1 måneds varsel.

FastEnergi

Din elpris er låst fast døgnet rundt i 6 måneder. Når din aftale udløber kan du vælge at forny den med den pris, der gælder på det tidspunkt. Gør du ingenting bliver du automatisk flyttet til vores aftale, hvor din pris pr. kilowatt-time skifter hver time – TimeEnergi.

FastEnergi er en god idè til dig, som vil have stabilitet i budgettet i en længere periode. Du ved, hvad du betaler døgnet rundt i 6 måneder.

Eller noget tredje?

Du kan også se vores andre elaftaler her. Så kan du vælge den, der passer allerbedst til dig og dine behov.

4 gode råd, når du vælger elaftale

Hvilket elselskab skal jeg vælge?

Når du skal vælge elselskab, kan der være flere ting, som har indflydelse på dit valg. Måske er det prisen, som betyder mest for dig? Eller hvordan strømmen bliver produceret? Og måske skal det hele gå op i en højere enhed?

Vil du skifte elselskab?

Ring til os på 70 29 28 60

Er du stadig i tvivl? Eller har du spørgsmål til vores produkter? Så ring til os.