Gå til indhold

Se din elpris, og følg dit forbrug i appen

Vil du gerne kunne følge med i elpriserne time for time? Som kunde hos os kan du følge med i elpriserne i vores app. Det er både nemt og gratis. Appen gør det nemt for dig at planlægge dit strømforbrug derhjemme.

5 gode grunde til,
at du vil kunne lide appen

 1. 1.

  Følg dit forbrug fordelt på timer, dage, uger, måneder og år.

 2. 2.

  Se elprisen time for time i appen og brug strømmen når den er billigst

 3. 3.

  Få smarte widgets til din telefon, så du nemt kan se den aktuelle elpris.

 4. 4.

  Se dine regninger, og skift nemt betalingsform.

 5. 5.

  Se, hvor klimavenlig strømmen er lige nu og de næste 24 timer.

Tjek elpriserne i appen, og brug strømmen, når den er billigst

Vil du gerne vide, hvornår strømmen er billigst? Med vores app kan du ikke bare følge med i din aktuelle elpris. Du har også mulighed for at planlægge dit elforbrug – hvis altså du har en variabel timepris. Appen giver dig nemlig mulighed for at tjekke elpriserne time for time, så du kan bruge strømmen, når den er billigst. Du kan ovenikøbet se en prognose for elprisen 7 dage frem.

Hvis du kan se, at elprisen falder markant til aften, kan du eksempelvis vælge at udskyde opvasken, vasketøjet eller opladningen af elbilen. På den måde kan du spare penge på dit elforbrug ved at udnytte de tidspunkter på dagen, hvor elprisen er lavest. Med en variabel elpris og vores elpris-app er det altså nemt at optimere dit elforbrug.

Følg dit forbrug, og se hvornår strømmen er mest klimavenlig

Som kunde hos os kan du både følge med i elpriserne og dit strømforbrug i appen. Du kan følge dit forbrug time for time, dag for dag, uge for uge, måned for måned og endda år for år. Det gør det nemt for dig at se, hvordan dit strømforbrug udvikler sig over tid. Bruger du mon mindre eller mere strøm sammenlignet med samme tidspunkt sidste år? Appen viser også, hvornår det er mest klimavenligt at bruge strøm. I appen kan du nemlig se, hvor klimavenlig strømmen er lige nu og de næste 24 timer. Det betyder, at du ved hjælp af appen kan planlægge, hvornår det er mest miljøvenligt at stryge dit tøj, lave mad i ovnen eller tænde for vaskemaskinen.

Hurtigt overblik med widgets

Som kunde hos os kan du se din elpris i appen. Og faktisk kan du hurtigt få et overblik over de aktuelle elpriser. Du kan nemlig få widgets til din telefon, så du nemt og hurtigt kan se, hvad kWh-prisen er den næste time. Vores widget giver dig også muligheden for at se de tre sammenhængende timer, hvor prisen er allerlavest.

Vores widgets er altså din genvej til et mere bevidst elforbrug. Og det kræver bare et enkelt blik på skærmen at følge med i elprisen.

Sådan kommer du i gang
med Andel Energi appen

Det er nemt at komme i gang med at følge elpriserne i vores app. Husk, du skal være kunde hos os og have en variabel elaftale.

TimeEnergi

Ingen binding. Opsig aftalen når som helst.

18 kr./md. i abonnement

Et blad i mærkeordningen for grøn strøm. Læs mere.

Prisen er et gennemsnit af vores kunders reelle forbrug i sidste måned.

67,96

øre/kWh

inkl. moms

For at se indholdet skal du give samtykke til at anvende cookies. Det gør du ved at klikke på knappen nedenfor og vælge “Accepter alle”

poster

Hent vores app i App Store
eller Google Play