Gå til indhold

Du sikrer glade kunder og holder fagligheden i top

Energien spiller en stadig stigende rolle i vores hverdag. Og alle kan få brug for hjælp til at forstå deres regning eller blive klogere på deres forbrug og muligheder for at spare på energien. Her hjælper du vores kunder samtidig med, at du dygtiggør dig i vores spændende produkter blandt kollegaer, der vil hinanden. 

Vi har utroligt gode rammer. Både fagligt med plads og mulighed til udvikling, og personligt hvor vores ledere altid lytter til gode ideer og personlige ønsker.” – Tommy, Kunderådgiver

Du får spændende faglige udfordringer og solid oplæring til at løse dem  

Kundeservice hos os er langtfra trivielt. For her kommer du til at arbejde med komplekse problemstillinger – fra kundeoprettelse og forklaring af regninger til leverandørskift og installation af solceller. Derfor får du 3 måneders oplæring, før du bliver sluppet fri – og udvikler dig løbende.  

Det kræver nemlig faglig ballast at sikre, at kunderne er glade, når vi hjælper dem på telefon og mail. Heldigvis lykkes det næsten altid at få dem til at smile tilbage i telefonen. Og deres gode humør holder vores oppe.  

Sarah og Tommys hverdag i Andel Energi

For at se indholdet skal du give samtykke til at anvende cookies. Det gør du ved at klikke på knappen nedenfor og vælge “Accepter alle”

poster
Det er fantastisk at arbejde et sted, hvor jeg næsten altid kan hjælpe kunderne, så de forlader samtalen glade – her er kundeservice ikke øretævernes holdeplads. – Tommy, Kunderådgiver

Dit team har din ryg – og det har ledelsen også 

Hvis du har det godt, bliver dit arbejde også godt. Derfor vil vi altid gerne høre, hvordan du har det. Vi er der for dig, også hvis noget går skævt. Det gælder også din leder. 

Min leder er fantastisk til både feedback og ros, men hun er også utroligt lydhør, hvis det er en hård periode på et personligt plan – og så er der fuld fleksibilitet.” – Sarah, Kunderådgiver

Vi vil gerne have, at du bliver i Andel Energi – også selvom det ikke er i Kundeservice 

Vi håber selvfølgelig, at du vil elske dit job hos os. Også når nyhedsværdien er ovre. Med tiden kan du specialisere dig i dit eget fagområde inden for kundeservice, fx solceller eller elreduktion.  

Og hvis du får lyst til at afprøve nye muligheder inden for Andel Energi, er vi bestemt åbne for det. Derfor ser vi meget tit, at der bliver rekrutteret mellem afdelinger – og det er vi simpelthen så glade for. På den måde beholder vi en dygtig medarbejder, der ellers ville have set sig om efter nye udfordringer.  

Jeg er kun 22, men jeg kan sagtens se mig selv være her længe, for her er masser af muligheder for mig, selvom mit arbejdsliv kun lige er begyndt. – Sarah, Kunderådgiver

Digital og marketing

Anne, Dialogspecialist

Salg og rådgivning

Nikolaj, Produktchef

Kundeservice og support

Sarah, Kunderådgiver

Afregning, analyse og energidata

Anders, Forretningsanalytiker

Klar til kompleks kundeservice og knaldgode kollegaer?