Bliv en del af Andel Energi

Kunne du tænke dig at blive vores nye kollega i Andel Energi? Hold øje med vores spændende karrieremuligheder – måske er det netop dig, vi lige står og mangler.

Som kollega i Andel Energi er du en del af den grønne omstilling

Den grønne omstilling har altid været vigtig, men om noget endnu vigtigere nu med situationen på energimarkedet. Som Danmarks største energiselskab ønsker vi at sætte fart på den grønne omstilling. Vi vil gøre fremtidens energi lettilgængelig for alle.

Vi leverer el, naturgas og energirådgivning til mere end 1,2 mio. privat- og erhvervskunder. Vi er optagede af at skabe energiløsninger, som er gode for alle og for fremtiden. Det skal være let for dig at spare på energien og træffe grønne valg.

Hvordan er det at arbejde i Andel Energi?

Som kollega i Andel Energi får du et hav af dygtige og engagerede kollegaer. Vi er en arbejdsplads i transition – og til trods for store tanker og et fast blik rettet mod den grønne omstilling, er vi helt nede på jorden. Du vil hurtigt mærke vores store engagement og den positive energi, der driver os.

Har du lyst til at være en del af Danmarks største energiselskab? Så se, om dit drømmejob er nedenfor.

Bliv en del af den grønne omstilling

Sammen arbejder vi for at skabe grønne energiløsninger, som er gode for alle og for fremtiden.

Tilmeld dig vores jobagent

Tilmeld dig vores jobagent og den kategori, du gerne vil arbejde inden for. Så kontakter vi dig, når vi har en stilling, der passer til dig.

Ledige stillinger

Job i Andel-koncernen

Kunne du tænke dig, at se alle ledige stillinger i Andel-koncernen, så hop over på andel.dk og se meget mere.