Gå til indhold
Andel Energi A/S

Marketing og digitale løsninger er en faglig holdindsats

Hvis vi skal have virkningsfulde kampagner og et sublimt digitalt univers, har vi brug for hinanden. Og for dig selvfølgelig. Hos os bliver du en del af et fællesskab, hvor vi alle deler ud af det, vi kan, og er åbne for nye vinkler.

Andel Energi A/S
Selvom jeg er relativt ny, har jeg allerede armene helt oppe. For vi er et exceptionelt hold, der hver dag arbejder tværfagligt for, at vores digitale løsninger matcher kundernes behov. Det er både meningsfuldt og fagligt udviklende.” – Sara, Senior Customer Experience Consultant

Spørg kunderne først, og skyd kampagner afsted bagefter 

Selvfølgelig skal vores digitale løsninger og kampagner være gode. Og rentable. Og kreative. Men de skal først og fremmest tage udgangspunkt i vores kunder. For marketing er ikke bare fancy reklamer og målrettede mails. Marketing handler om mennesker. Og om en virkelighed, der er under forandring.   

Når energimarkedet ændrer sig, kan vi være nødt til at arbejde hurtigt. Men aldrig så stærkt, at det bliver forvirrende for kunden. Vores fornemmeste opgave er nemlig at gøre noget så komplekst som energi så letforståeligt som muligt. Og at hjælpe kunden til at handle og ændre vaner til gavn for den grønne omstilling.

Anne og Saras hverdag i Andel Energi

For at se indholdet skal du give samtykke til at anvende cookies. Det gør du ved at klikke på knappen nedenfor og vælge “Accepter alle”

poster
Det er vanvittig spændende at lave marketing i så stor en virksomhed, hvor man må tilrettelægge arbejdet efter verdenssituationen. Og så er det virkelig interessant at se, at det jeg gør, har effekt andre steder. – Anne, Dialogspecialist
Andel Energi A/S

Vi når nye digitale højder gennem faglig bredde 

Vi vil skabe den bedste digitale brugeroplevelse. Det gælder både på hjemmesiden, i appen og på selvbetjeningsløsningen. Og hvis kunden skal have en god oplevelse på tværs af platforme, kræver det, at vi har et godt samarbejde. På tværs af alle afdelinger og fagligheder.   

Derfor er ordet ”silo” heller ikke en del af vores ordforråd. For vi tror på at 1+1 giver 3, når det gælder om at forene forskellige fagligheder på tværs af vores virksomhed. Det er sådan, kampagnerne og løsningerne rammer bedst – både i hjernen og hjertet. 

Vi bakker op om den retning, du vælger – fagligt og personligt 

Vi er alle sammen dygtige til vores fag. Selvfølgelig. Men alt bliver sjovere, når vi også lærer nyt. Derfor vil du løbende få tilbud om at udvikle dig – også inden for fagområder, du ikke er skarp på endnu. Og så støtter vi i lige så høj grad op om personlig udvikling. For vi ved, hvor meget overskud, det giver dig i hverdagen.  

Jeg læser teologi ved siden af – og det er der både plads og opbakning til. Det giver mig stor inspiration at tilegne mig ny viden og veksle mellem mit arbejdsliv og den akademiske verden.” – Sara, Senior Customer Experience Consultant
Andel Energi A/S
Andel Energi A/S

Digital og marketing

Anne, Dialogspecialist

Andel Energi A/S Nikolaj Damkjær

Salg og rådgivning

Nikolaj, Produktchef

Andel Energi god kundeservice

Kundeservice og support

Sarah, Kunderådgiver

Andel Energi A/S

Afregning, analyse og energidata

Anders, Forretningsanalytiker

Vil du også udvikle din faglighed og lære af andres?