Gå til indhold

Her jonglerer vi med tal og data – og griber dem sammen

Data, analyser og beregninger. Nogle synes, det lyder støvet. Men som vores nye kollega er du med til at sætte viden og indsigter i spil og sikre, at vi træffer beslutninger på det rigtige grundlag. Så hos os bliver du et vigtigt bindeled i forretningen.

Hvordan kan vi omdanne data til noget, vi kan træffe beslutninger ud fra? Hvor kan vi optimere processer på tværs af Andel Energi? De spørgsmål prøver vi at svare på – hver dag.” – Anders, Forretningsanalytiker

Vi har fokus på tal, data og ikke mindst hinanden 

Meget af din hverdag vil foregå i tallenes verden. Men du kommer ikke til at føle dig alene. For du arbejder med kolleger fra hele organisationen, når I finder ud af, hvordan data skaber størst værdi – så to dage er sjældent ens.  

Jeg arbejder både med elreduktion, fejlflytninger og sikring af korrekt stamdata. Så jeg arbejder med mange forskellige typer data – og mange forskellige afdelinger og gode kolleger. – Zahida, Operations Consultant

Vi møder dig, hvor du er – og hjælper dig fremad

Hos Andel Energi er der altid plads og tid til netop dig. Både fagligt og personligt. Vi har nemlig et miljø, hvor vi sætter sparring højt imellem kollegaer. Og hvor lederne er tilgængelige, også udenfor den faste 1-1.   

Og så er der altid muligheder for, at du udvikler dig. For så står vi stærkere som samlet flok, når vi løser morgendagens udfordringer. Vi forventer selvfølgelig, at dit faglige grundlag for arbejdet er på plads – men hvis du ønsker at udvikle dig i nye retninger derfra, ser vi på det sammen. 

 

Vi har blikket rettet imod den grønne horisont  

Mens vi forvandler tal og data til brugbare analyser og konklusioner, har vi hele tiden øjet på den grønne omstilling.  For som Danmarks største energiselskab ønsker vi at gøre fremtidens energi lettilgængelig for alle. 

Digital og marketing

Anne, Dialogspecialist

Salg og rådgivning

Nikolaj, Produktchef

Kundeservice og support

Sarah, Kunderådgiver

Afregning, analyse og energidata

Anders, Forretningsanalytiker

Vil du dykke ned i tal, der skaber en grønnere fremtid?