Gå til indhold

Tag lederskab i en organisation i udvikling

Den grønne omstilling kan virke uoverskuelig med mange udfordringer, der kalder på opmærksomheden. Men vi har overblikket til at vurdere, hvor vi bedst sætter ind. Hvis vi skal nå i mål, kræver det, at vi sætter mennesket først, når vi snakker ledelse. Og ikke kun de kompetencer, den enkelte bidrager med. Kan du spejle dig i det, og vil du arbejde et sted, der hele tiden bevæger sig fremad – så er det her, du skal gøre det.  

Vi står i mindst to store transformationer; den interne og så den, som alle energivirksomheder gennemgår. Det er helt vildt spændende at få lov at sætte retningen for.” – Nicolai, Funktionschef for Koncernstrategi og Koncernsekretariatet

Du kommer ind, når det er allermest spændende 

Allerede når du træder ind ad døren, er foden på vej imod næste skridt. For vi kan ikke undgå at udvikle os. Både som en del af energisektoren og som fusioneret virksomhed fra 2020. Setuppet er stærkt. Men vi ved, at vi kan stå stærkere, takket være klare visioner og evner til at eksekvere. Også dine.

Som bæredygtige ledere møder vi medarbejderne med oprigtig nysgerrighed – både i det følelsesmæssige og rationelle. Og har selvfølgelig samtidig øje for forretningens mål. – Casper, Funktionschef for Kultur & Arbejdsglæde

Vi ser på det hele menneske – og det fulde potentiale  

Bæredygtig ledelse er for os principperne om, at: Hvis vi rummer alle kollegernes facetter, bliver det rart og meningsfuldt for dem at gå på arbejde. Og det skaber værdi. Det er forhåbentlig sådan, du leder i forvejen, men nu får du et sprog for det. For her får alle nye ledere en uddannelse i bæredygtig ledelse.

  1. 1.

    Alle vil gerne ses som dem, de er

  2. 2.

    Alle gør deres bedste under omstændighederne  

  3. 3.

    Alle søger mening 

Jeg får allermest energi, når mine dygtige medarbejdere trives og leverer – enten fordi de er seje og gør det selv, eller fordi jeg har åbnet døre for dem.” – Casper, Funktionschef for Kultur & Arbejdsglæde

Bedriv ledelse ud fra den, du virkelig er 

Med vores ledelsesprogram baseret på Soul Leader®-filosofien uddanner vi dig som leder til at opnå en større bevidsthed om, hvem du er som menneske, og hvad der driver dig. For så tror vi på, at du bliver en inspirerende rollemodel, der kan skabe et fællesskab, der er drevet af mening, tillid og engagement – både i dit team og med de andre ledere. 

Her ser vi både hinanden og fremtiden i øjnene 

Hos os kan du træffe beslutninger, som man kun ser effekten af, når man har det lange lys tændt. For som andelsejet virksomhed kan vi tillade os at tænke langsigtet.

Andelstanken har også forplantet sig i vores måde at arbejde sammen på internt. Her går vi nemlig ind og ud ad døren til mødelokalet som et samlet hold. Og som et ægte hold nyder vi at spille hinanden gode.

Klar til at sætte retningen for den grønne omstilling?