Gå til indhold

Graduate, elev eller studentermedarbejder – vi tager ansvar for din udvikling

Hvis du er ivrig efter at give din viden fra skolebænken liv i virkeligheden, er Andel Energi stedet at gøre det. For her kan du suge til dig fra hjælpsomme kolleger og får lov at fejle, mens du udvikler dig. Så hvis du er i gang med eller lige har afsluttet din uddannelse, tager vi ansvar for, at du lærer og bliver udfordret. Læs mere her om, hvordan vi sørger for løbende udvikling – både af elever, lærlinge og fastansatte.  

Graduates
Vi har utroligt gode rammer. Både fagligt med plads og mulighed til udvikling, og personligt hvor vores ledere altid lytter til gode ideer og personlige ønsker.” – Kristian, IT-Graduate
Arbejd for fremtiden, både vores og din egen 

Alt efter din uddannelsesretning og faglighed kan du komme med helt forrest på scenen eller have en uundværlig funktion i kulissen. Uanset hvad, gør du en forskel for den grønne dagsorden. For når du arbejder for os, arbejder du for en grønnere fremtid.  

Vi sørger for, at du får en målrettet, skræddersyet uddannelse til netop din funktion – samt en nærværende leder og en mentor at sparre med. Derudover vil du blandt kollegaerne opleve et fællesskab, der er nede på jorden og uden spidse albuer. 

Elever og lærlinge
På sigt vil jeg gerne gå ledervejen, så nu er jeg med på ledermøder og arbejder med product ownere og SCRUM-mastere – det er fedt, at mine fremtidsdrømme bliver taget alvorligt.” – Camilla, IT-elev.

Lad din passion lede vejen

Uanset hvilken retning du ønsker som elev eller lærling, kan vi garantere dig, at du bliver en del af et energisk fællesskab med en masse andre unge. 

Her støtter vi dig nemlig i din faglige udvikling. For hos os er du voksen nok til at få ansvar med det samme, så vi ser ingen grund til at vente. Derfor lytter vi til, hvor din passion ligger, og giver dig opgaver som er udfordrende, men aldrig større, end du kan rumme dem. 

Studentermedhjælpere
At her er så stærkt et omsorgsgen i en meget teknisk virksomhed havde jeg ikke set komme. Det er en kæmpe hjælp, når man skal oparbejde en faglig selvtillid. ” – Louise, tidligere Praktikant og nu Studentermedhjælper

En hensynsfuld og lærerig start på dit professionelle liv 

I Andel Energi interesserer vi os for hinanden, som kollegaer og mennesker. Derfor tager vi også hånd om dig og hører løbende, om du trives, og om der er noget, vi kan gøre for dig fagligt. Selv når hverdagen kører og travlheden sætter ind. Og når du gør det godt, får du det at vide.

Vi tilbyder studiestillinger inden for de fleste fagområder, og uanset hvilken stilling, du søger, kan du se frem til at få grundig oplæring, imødekommende kollegaer og ikke mindst faglige udfordringer.  

Glæd dig til gode grin – på arbejdet og i fritiden 

Når dit eget team eller afdelingen holder sociale arrangementer, bliver du selvfølgelig inviteret med. For hvad end du arbejder på deltid eller er hos os i en begrænset periode, sørger vi for, at du er en del af det sociale på fuldtidsvilkår. 

Og så støtter vi op om, at de unge danner netværk på tværs af faggrupper. For det er vigtigt, at I lærer af hinanden og spreder den gode energi – både på arbejde og ved siden af.  

Digital og marketing

Anne, Dialogspecialist

Salg og rådgivning

Nikolaj, Produktchef

Kundeservice og support

Sarah, Kunderådgiver

Afregning, analyse og energidata

Anders, Forretningsanalytiker

Vil du have erfaring, men fortsat være grøn?