Gå til indhold
Få strøm fra sol sammen med Andel Energi

Vi hjælper dig trygt gennem hele processen

Hos os sikrer vi, at du kommer godt i mål med dit nye solcelleanlæg. I samarbejde med vores søsterselskab Andel Lumen er vi med dig fra rådgivning til installation af dit solcelleanlæg og salg af din overproduktion hos os.

Information

For at du kommer godt fra start, anbefaler vi, at du bruger noget tid på at søge viden om solcelleanlæg, din bolig og dit behov.

Du kan læse mere om, hvad du skal overveje før du investerer i et solcelleanlæg her.

Rådgivning

Den bedst mulige løsning for dig kræver information om dit forbrug og din bolig.

Udfyld vores kontaktformular, og bliv ringet op af en kyndig rådgiver. Så tager i en mere dybdegående snak om dit hus og behov.

Prisoverslag

Ud fra de oplysninger vi har fået under samtalen med dig, får du et prisoverslag på det anlæg der passer til dig, dit hus og dine behov.

Du kan læse lidt mere om økonomien i et solcelleanlæg her.

Fysisk besøg

Hvis du synes, at vores tilbud lyder interessant, aftaler vi et fysisk rådgivningsbesøg, så vi kan besigtige dit hus og evt. komme med til rettelser til prisoverslaget.

Endeligt tilbud

Efter det fysiske rådgivningsbesøg sender vi dig det endelige tilbud, og et link hvor du kan tilmelde dig en elaftale hos Andel Energi. Her skal du også godkende, at vi må tilmelde dit solcelleanlæg til netselskabet. Det klarer vi nemlig for dig.

Installation

Efter du har accepteret det endelige tilbud, installerer vi dit solcelleanlæg hos dig. Efter et par uger vil du modtage dit GSRN-nummer fra netselskabet. Det skal du bruge til at tilmelde dig en produktionsaftale hos os. Så køber vi din overproduktion af strøm.

Mere om solceller