Gå til indhold

Få et tilbud på et solcelleanlæg

I samarbejde med vores søsterselskab Andel Lumen tilbyder vi rådgivning og hjælper dig igennem hele processen, når du skal have et solcelleanlæg.

Hvad er et solcelleanlæg?

Et solcelleanlæg producerer strøm ved at udnytte solens stråler. Når solens stråler rammer solcellerne, producerer de jævnstrøm. Jævnstrømmen ændres til vekselstrøm med hjælp fra en inverter, så strømmen kan bruges i dit hus.

Når anlægget producerer strøm til din bolig, falder dit behov for at købe strøm fra elnettet. Og i de perioder, hvor solen skinner meget og anlægget producerer mere eller tilsvarende dit forbrug, undgår du helt at betale for strøm fra elnettet.

Hvis solcelleanlægget producerer mere end du har behov for, bliver den resterende strøm ført ud i elnettet eller lagret i et solcellebatteri.

Et solcelleanlæg kan være en god investering. Men hvor meget du kan spare afhænger selvfølgelig af flere ting. For eksempel elprisen og hvor meget strøm I bruger hjemme hos dig. Derfor er det en god idé at få rådgivning om solcelleanlæg, der passer til lige netop din bolig og dine behov.

Andel Lumen – en del af familien

Andel Lumen har flere års erfaring med personlig rådgivning og opsætning af solceller og råder over mere end 100 specialister. Derfor arbejder vi sammen om at give dig høj kvalitet og tryghed både før, under og efter installation af dine solceller.

Din proces, når du køber solceller

Hvad hører med, når du bestiller et solcelleanlæg hos os?

Vores produkter er af høj kvalitet, som er blevet gennemtestet og verificeret, så du får mest ud af den strøm, dit anlæg producerer i mange år frem.

Solcellepaneler

Antallet af solcellepaneler afhænger af dit elforbrug og størrelse på tagflade. De måler hver ca. 173 cm i højden og 114 cm i bredden, og kan kobles sammen indtil du har den ønskede størrelse på anlægget.

Inverter

Alle solcelleanlæg skal bruge en eller flere invertere. En inverter omdanner den jævnstrøm, som solcellepanelerne producerer, til vekselstrøm, så strømmen kan bruges i dit hjem.

Batteri

Batterier er en rigtig god investering, når du køber et solcelleanlæg. Her kan du nemlig lagre din overskydende strøm til senere brug. Det vil sige, at den strøm, dit anlæg producerer i dagtimerne, kan gemmes til madlavningen om aftenen eller opladning af elbilen om natten. Batterierne fås som moduler, og kan derfor skaleres alt efter behov og antal solcellepaneler.

Hvad koster et solcelleanlæg hos jer?

Prisen på dit solcelleanlæg afhænger af flere ting. Prisen svinger afhængigt af dit hus, dit forbrug og størrelsen af dit anlægget.

Ved en standard installation med 12 solcellepaneler, som dækker 5.000 kWh årligt, koster et solcelleanlæg mellem 80.000 kr. – 140.000 kr. afhængigt af om du ønsker et batteri og om der er særlige forhold ved din bolig, der giver ekstra udgifter i forbindelse med installationen.

Lån til dine nye solceller?

Gennem vores søsterselskab Andel Ratio kan vi tilbyde dig en finansieringsløsning, så du kan låne penge til dine nye solceller. Lånet er helt uden udbetaling og med en fast rente i hele lånets løbetid.

El- og produktionsaftale

Når du køber et solcelleanlæg hos os, skal du også have din elaftale og produktionsaftale hos os. Du får elaftalen TimeEnergi – vores bedste aftale til dig med solceller. Og så får du en produktionsaftale, hvor du kan sælge den strøm, du ikke bruger, til os.

TimeEnergi – din elaftale

Ingen binding. Opsig aftalen, når du vil

18 kr./md. i abonnement

Få din elregning hver måned – ingen forudbetaling

Et blad i mærkningsordningen for grøn strøm. Læs mere

Prisen er et gennemsnit af vores kunders reelle forbrug i sidste måned øst for Storebælt. Se prisen i detaljer.

72,04

øre/kWh

inkl. moms

Produktionsaftale – sælg din strøm til os

Du får elbørsens spotpris pr. kWh

Ingen binding. Opsig aftalen, når du vil

0 kr./md. i abonnement, hvis du er elkunde hos os på samme adresse

Du får udbetaling hver måned

Din betaling bliver fratrukket Energinets balancetarif, dit netselskabs indføringstarif og en balancetarif til os.

Har du allerede solceller? Så kan du sælge din overskudsstrøm til os.

Overvejer du solceller? Bliv kontaktet af en af vores kompetente rådgivere

For at give dig den bedste rådgivning og det bedste tilbud på et solcelleanlæg, skal vi lige vide lidt om din bolig.