Gå til indhold

Du får en totalløsning hos os

Når du bestiller et solcelleanlæg hos os, får du et anlæg af høj kvalitet samt en god elaftale og produktionsaftale. Så har du det hele samlet ét sted – nemt og overskueligt.

Hvad består et solcelleanlæg af?

Når du bestiller et solcelleanlæg, vil der altid høre solcellepaneler og en inverter med. Men du vælger selv, om du også vil have et batteri. Med et batteri kan du gemme den strøm, du ikke bruger mens den bliver produceret, til senere.

Vores produkter er af høj kvalitet – og er blevet gennemtestet og verificeret, så du får mest ud af den strøm, dit anlæg producerer i mange år frem.

Solcellepaneler

Antallet af solcellepaneler afhænger af dit elforbrug og størrelsen på din tagflade. De måler hver cirka 173 cm i højden og 114 cm i bredden. Og de kan kobles sammen, indtil du har den ønskede størrelse på anlægget.

Inverter

Alle solcelleanlæg skal bruge en eller flere invertere. En inverter omdanner den jævnstrøm, som solcellepanelerne producerer, til vekselstrøm, så strømmen kan bruges i dit hjem.

Batteri

Batterier er en rigtig god investering, når du køber et solcelleanlæg. Så kan du nemlig lagre din overskydende strøm og bruge den senere. Det vil sige, at den strøm som bliver produceret i dagtimerne, kan gemmes til madlavningen om aftenen eller opladning af elbilen om natten. Batterierne fås som moduler, og de kan derfor skaleres alt efter behov og antal solcellepaneler.

Hvad koster et solcelleanlæg hos jer?

Prisen på dit solcelleanlæg afhænger af flere ting. Prisen svinger afhængigt af dit hus, dit forbrug og størrelsen af dit anlæg.

Ved en standard installation med 12 solcellepaneler, som dækker 5.000 kWh årligt, koster et solcelleanlæg mellem 80.000 kroner – 140.000 kroner. Prisen spænder bredt, da den afhænger af, om du ønsker et batteri og om der er særlige forhold ved din bolig, der giver ekstra udgifter i forbindelse med installationen.

Hvilke aftaler får jeg, når jeg bestiller solceller hos jer?

Når du køber solcelleanlæg hos os, skal du have en elaftale og produktionsaftale hos os. Du får elaftalen TimeEnergi – vores bedste aftale til dig med solceller. Og så får du en produktionsaftale, hvor du kan sælge den strøm, du ikke bruger, til os.

TimeEnergi

Ingen binding. Opsig aftalen, når du vil

18 kr./md. i abonnement

Få din elregning hver måned – ingen forudbetaling

Et blad i mærkningsordningen for grøn strøm. Læs mere

Prisen er et gennemsnit af vores kunders reelle forbrug i sidste måned øst for Storebælt. Se prisen i detaljer.

76,26

øre/kWh

inkl. moms

Produktionsaftale

Du får elbørsens spotpris pr. kWh

Ingen binding. Opsig aftalen, når du vil

0 kr./md. i abonnement, hvis du allerede er elkunde hos os på samme adresse

Du får udbetaling hver måned

Din betaling bliver fratrukket Energinets balancetarif, dit netselskabs indføringstarif og en balancetarif til os.

Hvor meget tjener jeg med en produktionsaftale hos jer?

Når du har en produktionsaftale hos os, køber vi den overskudsstrøm, dit solcelleanlæg producerer. Altså kan du tjene penge på at sælge strøm fra dit solcelleanlæg til os, når du producerer for meget af den.

Her er en udregning af, hvad du kan tjene per kilowatt-time, du sælger til os. Udregningen er vejledende og prisen kan altså svinge afhængigt af Børsens spotpriser, dit netselskab og dit anlægs placering.

Hvis du sælger 3.000 kWh per år til til os og har en elaftale hos Andel Energi på samme adresse, kan du tjene:

3.000 x (55 – 0,3 – 0,54 – 3) / 100 = 1.534,80 kr. om året

Indtægter og udgifter med produktionsaftale
hvis du har en elaftale hos os på adressen
Pris i øre/kWh
Produktion
Elbørsens spotpris pr. kWh til produktion55
Andel Energis balancetarif– 3
Pris pr. kWh52
Andel Energi abonnement 0 kr./md.
Transport
Energinets indfødningstarif (forbrugsdomineret)0
Energinets balancetarif– 0,3 inkl. moms
Netselskabets indfødningstarif (Radius)– 0,54 inkl. moms
Din udbetalte pris51,16

Elbørsens spotpriser ændrer sig time for time, så din pris afhænger af prisen i den pågældende time, du sælger din strøm. 55 øre/kWh er et eksempel på en gennemsnitspris. Netselskabets indfødningstarif afhænger af, hvilket netselskab du har – og hvilket netselskab du har, afhænger af, hvor du bor.

Få rådgivning

Sammen med vores søsterselskab Andel Lumen gør vi alt for at sikre, at du får en tryg oplevelse – både før, under og efter installation af dit solcelleanlæg.

Vi hjælper dig i mål med dit solcelleanlæg

Se processen, når du køber et solcelleanlæg hos os – fra rådgivning til du er i gang med at spare på strømmen

Mere om solceller