Elaftaler tilpasset jeres behov

Vi følger udviklingen på elmarkedet tæt og kan tilbyde aftaler tilpasset jeres behov. Når I køber el hos os, får I en fast kontaktperson, som sørger for kompetent rådgivning og service i alle faser af samarbejdet.

Fast eller variabel pris?

Hvilket elprodukt, der passer bedst til jer, afhænger dels af virksomhedens størrelse og forbrugsprofil, og dels af jeres risikovillighed. En god start er derfor at overveje om I foretrækker en fast pris eller en variabel pris.

Grøn el – et tilkøb til jeres elaftale

Uanset om I vælger fast eller variabel pris, kan I tilkøbe RECS-certifikater. RECS-certifikaterne dokumenterer, at strømmen stammer fra vedvarende energikilder.

Fast pris

I betaler en fast pris, uanset hvordan markedet udvikler sig.

Det giver sikkerhed i budgettet og beskytter mod prisudsving. Det er især en fordel, hvis el udgør en stor del af jeres omkostninger.

Variabel pris

Jeres elpris fastsættes time for time eller måned for måned.

Det kan være en fordel, hvis I har et stort elforbrug om natten, eller hvis I ønsker at udnytte de udsving, der er i elmarkedet.

Bliv klogere på elpriser og elmarkedet

El handles på børsen Nord Pool Spot, hvor udbud og efterspørgsel afgør, hvordan priserne fastsættes time for time. Der er er mange faktorer, der påvirker både udbuddet og efterspørgslen.

El til lejere, udlejere og ejendomsadministratorer

Tilmelding og afmelding af el, når lejere flytter ind og ud, kan være tidskrævende – særligt hvis der er en periode med tomgang mellem de to lejemål. Er det en opgave, der fylder meget hos jer, så kan vores gratis serviceløsning spare jer både tid og penge.

Få et tilbud på en elaftale

Jesper Birch Pedersen
Key Account Manager

Kontakt på mail

Skal din virksomhed flytte? Skriv her.
Har du fakturaspørgsmål? Ring til os 70 29 29 29

Vil du være erhvervskunde hos os?

Vi kontakter dig gerne med et tilbud. Bemærk, at vi altid foretager en kreditvurdering, og at nogle virksomheder skal stille sikkerhed, før vi indgår en aftale.

Skal din virksomhed flytte? Skriv til os her.
Har du fakturaspørgsmål? Kontakt kundeservice på 70 29 29 29