Gå til indhold

Elaftaler tilpasset jeres behov

Vi følger udviklingen på elmarkedet tæt og kan tilbyde aftaler tilpasset jeres behov. Når I køber el hos os, får I en fast kontaktperson, som sørger for kompetent rådgivning og service i alle faser af samarbejdet.

Variabel pris

Jeres elpris fastsættes time for time eller måned for måned.

Det kan være en fordel, hvis I har et stort elforbrug om natten, eller hvis I ønsker at udnytte de udsving, der er i elmarkedet.

Grøn el – et tilkøb til jeres elaftale

Uanset om I vælger fast eller variabel pris, kan I tilkøbe RECS-certifikater. RECS-certifikaterne dokumenterer, at strømmen stammer fra vedvarende energikilder.

Bliv klogere på elpriser og elmarkedet

El handles på børsen Nord Pool Spot, hvor udbud og efterspørgsel afgør, hvordan priserne fastsættes time for time. Der er er mange faktorer, der påvirker både udbuddet og efterspørgslen.

El til lejere, udlejere og ejendomsadministratorer

Tilmelding og afmelding af el, når lejere flytter ind og ud, kan være tidskrævende – særligt hvis der er en periode med tomgang mellem de to lejemål. Er det en opgave, der fylder meget hos jer, så kan vores gratis serviceløsning spare jer både tid og penge.

Du kan ikke vælge fastprisprodukter

Salg af el og naturgas med fast pris er sat på pause grundet den exceptionelle situation i Ukraine.

Du kan selvfølgelig stadig vælge vores mest populære el og naturgas-produkter. Og har du en fastprisaftale hos os allerede, fortsætter den naturligvis indtil aftalens udløb.

Få et tilbud på en elaftale

Jesper Birch Pedersen
Key Account Manager

Kontakt på mail

Skal din virksomhed flytte? Skriv her.
Har du fakturaspørgsmål? Ring til os 70 29 29 29

Vil du være erhvervskunde hos os?

Vi kontakter dig gerne med et tilbud. Bemærk, at vi altid foretager en kreditvurdering, og at nogle virksomheder skal stille sikkerhed, før vi indgår en aftale.

Skal din virksomhed flytte? Skriv til os her
Har du fakturaspørgsmål? Kontakt kundeservice på 70 29 29 29