TimeEnergi – priser time for time

Kl. er prisen
kr./kWh
kr./kWh

Hvis du har bestilt TimeEnergi, varierer din pris time for time. Med TimeEnergi kan du bedre selv holde øje med dit elforbrug og planlægge hvornår du for eksempel skal bruge vaskemaskinen.

TimeEnergi

Vælg om du bor vest eller øst for Storebælt
Vest
Øst
TimeEnergi

Du binder dig i 5 måneder

16 kr./mdr. i elabonnement

Et blad i mærknings- ordningen for grøn strøm. Læs mere

350,20

362,13

øre/kWh

inkl. moms

Du kan fortryde din elaftale i 14 dage, fra vi har indgået aftalen. Du skal bare give os besked her.

Du kan fortryde din elaftale i 14 dage, fra vi har indgået aftalen. Du skal bare give os besked her.

TimeEnergi time for time

Udover din elpris, som svinger time for time, består den samlede elregning af afgifter, offentlige forpligtelser (PSO), transport af el, netabonnement og elabonnement.

Hvis du mindsker dit forbrug mellem kl. 17-20 i vintermånederne oktober–marts, er der flere penge at spare, da flere netselskaber opkræver mere for transport af el i dette tidsrum.

Værd at vide om TimeEnergi

Prisen på el kan skifte som vinden blæser. Bogstavelig talt. Elprisen afhænger nemlig af, hvor meget vedvarende energi fra sol, vind og vand, der bliver produceret.

Når det blæser og regner meget, er der nemlig godt gang i vindmøllerne og vandkraftværkerne. Og så vil prisen på strøm falde. Når det er vindstille og tørt, vil prisen omvendt typisk stige. Så din pris er faktisk helt naturlig, kan man sige.

Den samlede pris forudsætter, at du tilmelder dig MobilePay. Så slipper du også for det betalingsgebyr, som er på Betalingsservice og indbetalingskort. Du kan tilmelde dig MobilePay på Min side, når du er blevet kunde.

Den viste timepris er den seneste måneds gennemsnit for alle timepriser. Og de kan nå at ændre sig, før vi begynder at levere el til dig. Både op og ned, naturligvis. Derudover kommer der afgifter til staten og udgifter til at transportere strøm ud til dig oveni. Prisen for transport af el og afgifter kan variere, og de fastsættes af dit netselskab, Energinet og staten.

Din mindstepris er 96 kr. (16 kr. pr. måned), prisen for de kilowatt-timer du forbruger i opsigelsesperioden, samt transport af el, offentlige forpligtelser og afgifter.

Du binder dig i 5 måneder

Du binder dig til denne aftale i 5 måneder, og bagefter kan du opsige din aftale med 1 måneds varsel til udgangen af en måned. Aftalen fortsætter så længe du ikke har opsagt den.

Fortrydelsesret

Du kan fortryde din elaftale i 14 dage, fra vi har indgået aftalen. Du skal bare give os besked her eller ved at ringe til os på 70 29 29 29.

Mangler du hjælp?

Ring til os på 70 29 29 29, så hjælper vi.

Vi er klar til at hjælpe dig mandag til fredag 8.30-16.00

Du er også velkommen til at skrive til os på kundeservice@andelenergi.dk