Gå til indhold

Danske forbrugere ser os som det mest bæredygtige brand i branchen

For andet år i træk. Og det er vi meget taknemlige for. Vi arbejder nemlig hver dag på at gøre fremtidens energi lettilgængelig for alle.

​Tak for jeres stemmer. De forpligter.

Andel Energi bliver opfattet som det mest bæredygtige brand i branchen for andet år i træk af de danske forbrugere. Det er vi meget taknemmelige for.

Hvem har kåret Andel Energi?​

Jer. De danske forbrugere. Og det synes vi, er det fornemmeste symbol på tillid. Undersøgelsen er udarbejdet af SB Insights, som hvert år udgiver Sustainable Brand Index – Europas største brandstudie inden for bæredygtighed.​ Og i branchen “Electricity & Heating” har I kåret os som det mest bæredygtige brand igen i år.

De sidste 13 år har SB Insights undersøgt befolkningens opfattelse af tusindvis af brands på tværs af brancher og landegrænser i Europa. Sustainable Brand Index er en uafhængig undersøgelse, og I Danmark er undersøgelsen baseret på svar fra 12.000 respondenter.

Hvordan sætter vi skub på den grønne omstilling?

Som Danmarks største energiselskab har vi et stort ansvar for at sætte fart på omstillingen til grøn energi. Derfor arbejder vi for at gøre fremtidens energi lettilgængelig for alle. Og som kunde hos os kan du være med på rejsen. Vi tilbyder nemlig grønne produkter som ladeløsninger, solceller og varmepumper og digitale løsninger, der gør det nemt for vores kunder at følge deres forbrug og træffe grønne valg.

Ladeløsning

I samarbejde med Clever har vi lanceret en ladeløsning med gratis abonnement på el og rabat på Danmarks største ladenetværk. Og så får du en elaftale, hvor du kan bruge strømmen, når den er billigst og grønnest.

Solceller bidrager med grøn energi

Solceller

Sammen med vores søsterselskab Andel Lumen leverer vi komplette solcellepakker, så du kan producere klimavenlig strøm og spare på elregningen. Og så køber vi din overskudsstrøm, når du ikke selv kan bruge den.

Spar penge på din el med en varmepunpe fra Andel Energi

Varmepumper

Skift dit olie- eller gasfyr ud med en varmepumpe – en mere klimavenlig og energieffektiv opvarmningsform. Vi leverer, installerer og servicerer din varmepumpe i samarbejde med vores datterselskab Enova Energy.

Grøn energi fra dit elselskab. Se hvornår der er klimavenlig og billig el i dag

Brug strømmen, når den er mest klimavenlig

I vores app Andel Energi kan du som kunde følge dit forbrug og se din elpris. Du kan også se, hvornår strømmen er mest klimavenlig. Så kan du måske bruge strømmen, når den er både billigst og grønnest. Så kan du spare både penge og CO2.

Elpris time for time, grøn strøm fra Andel Energi

Du får garanti for grøn energi

Når der produceres vindstrøm fra vindmøller eller energi fra solcelleanlæg, modtager elproducenten et grønt certifikat. Et certifikat kan kun bruges én gang. Det dokumenterer, at der bliver leveret sol- eller vindenergi til det danske elnet, hvor al strøm – både grøn og mindre grøn – bliver blandet sammen. ​

Vi køber så grønne certifikater, så vi kan garantere, at dit årlige elforbrug er dækket af strøm fra vedvarende energikilder såsom danske havvindmøller og solcelleanlæg, hvis du har en elaftale med ét blad i mærkningsordningen for grøn strøm. ​

Inspiration til at tænde for de gode energivaner​

​Energi er komplekst. Det anerkender vi. Derfor har vi en særlig forpligtelse til at oplyse og motivere dig til at bruge energien bedst og grønnest. I vores Klog på energi-univers kan du få konkrete sparetips og inspiration til at udnytte energien bedst muligt. ​Så kan vi sammen hjælpe omstillingen til grøn energi på vej.

Vil du med på rejsen?

Det håber vi. Og du kan heldigvis nemt og hurtigt bestille el fra hos os, og få dækket dit årlige forbrug med strøm fra vedvarende energikilder. Vi har en aftale til dine behov.

Vil du have nyheder fra os?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så lander vores bedste sparetips, viden om energiforbrug, nye tiltag og produkter, konkurrencer og gode nyheder direkte i din indboks.