Gå til indhold

Vi hjælper dig godt i mål med din ladeløsning

Bestil nemt din ladeløsning hos os. Vi klarer alt det praktiske, og så kan du oplade, når strømmen er billigst og automatisk få refusion af elafgiften på de kilowatt-timer, du bruger til at oplade din bil.

Søg information

Her på siden kan du finde alt, hvad der er værd at vide ladeløsninger til din elbil. Tag et kig, og bliv klogere på, hvilken løsning, der passer bedst til dig.

Bestil ladeløsning

Du kan nemt bestille din ladeløsning hos os. Du får en ladeboks og serviceaftale fra Clever og en elaftale med timepris og 0 kr. i elabonnement hos os. Og så får du adgang og rabat til Danmarks største ladenetværk. Udfyld formularen på bare 2 minutter – så er din ladeløsning bestilt, og vi er klar til at levere den til dig.

Installation

Clevers installationspartner ringer og aftaler et tidspunkt for installation af din ladeboks og kommer og installerer ladeboksen hos dig. Typisk inden for 5 uger. Installationspartneren tester installationen, og sikrer, at alt fungerer og din ladeboks er klar til brug med det samme. Til slut hjælper elektrikeren dig i gang.

Oplad hjemme

Nu er du klar til at oplade hjemme. Efter din bestilling af din ladeløsning har du fået en kvitteringsmail og betingelser for din elaftale og vi begynder at levere el til dig. Du har nu en elaftale med variabel timepris og 0 kr. i abonnement, så du kan oplade, når elprisen er lavest.

Spar penge med intelligent opladning

Med Clever-appen kan du oplade din elbil intelligent ud fra dine præferencer. Så kan du nemt lade din bil, når strømmen er billigst og grønnest.

Få refusion

Hver måned opgører vi dit forbrug for hjemmeopladning og refunderer elafgiften for de kilowatt-timer, du har brugt på at oplade. Du kan se din refusion på din næste regning – helt automatisk.

Mere om opladning