Gå til indhold
Flytning bestil el

Flytteguide

Hent inspiration i vores huskeliste til din flytning. Og lad Andel Energi levere god energi på din nye adresse.

Huskeliste til din flytning

Der er mange ting at huske på, når du skal flytte. Det ved vi godt. Vi vil gerne hjælpe dig godt på vej, og derfor har vi lavet en huskeliste til din flytning. Så kan du komme godt igennem alle flytningens faser. 

1. Planlæg pakningen

Når du skal flytte, er der en ting, der er helt essentiel på flyttehuskelisten: At planlægge nedpakningen i flyttekasser. Det kan nemlig godt være en stor opgave at flytte alle dine ejendele fra A til B, men det hele bliver lidt nemmere, hvis du har styr på selve nedpakningen. Og begynder i god tid.

2. Mangler du nye møbler?

Passer sofaen ind det nye sted, eller mangler du måske et nyt sofabord? Det er en god idé at have styr på, om du skal have fat i nye møbler, inden du flytter, så du ikke flytter ind i et helt tomt hjem. Du kan heldigvis let finde ud af, om dine nuværende møbler passer ind, hvis du har en plantegning og en tommestok.

3. Har du styr på selve flytningen?

Punkt 3 på flyttehuskelisten er selve flytningen fra A til B. Inden flyttedagen kommer, er det en god idé at have styr på, om du mon skal leje en flyttebil, et professionelt flyttefirma eller har brug for en trailer. Hvis du er heldig, kan du også få et hold venner til at give en hånd med, når der både skal løftes og hænges lamper op.

4. Overlevering og aflevering

Punkt 4 på huskelisten til flytning er overlevering af din nye bolig og aflevering af den gamle. Når du flytter ud, skal du huske en grundig rengøring og sørge for at efterlade boligen i god stand. Inden du starter flyttebilen, skal du også vide, hvordan du får fat i nøglerne til din nye bolig.

Andel Energi erhvervsaftaler

5. Giv besked om, at du flytter

Ved du, hvem du skal give besked om, at du flytter adresse? Listen over, hvem du skal melde flytning til, er lang, og det kan virke en smule overvældende. Det er dog ret vigtigt at sætte tid af til. Vi har derfor lavet listen for dig, så ingen bliver glemt. Og så kan du heldigvis klare det hele online. Det gør det hele lidt nemmere.

6. Flyt eller opsig dine aftaler?

Et vigtigt punkt på enhver flyttehuskeliste er at flytte eller opsige dine aftaler, når det kommer til både el, varme, vand og wifi. Er du tilfreds med dine aftaler, behøver du som regel slet ikke opsige dem, når du skal flytte. Du kan for eksempel uden problemer tage din el- og/eller gasaftale med dig til din nye adresse. Det er dejlig nemt. Du skal blot melde flytning til dit forsyningsselskab.

7. Tilmeld nye aftaler ved flytning

En flytning er en gylden mulighed for at prøve noget nyt. Punkt 7 lyder derfor på at overveje, om nogle af dine nuværende aftaler trænger til en opdatering. Det er nemlig helt oplagt at gøre i forbindelse med en flytning. Måske er det tid til at skifte elaftale, eller måske er der en forsikring, der passer bedre til dit nye hjem?

Inden du skifter, så brug lidt tid på at sætte dig ind i, hvad der er vigtigt for dig. Og vær opmærksom på det med småt, bindingsperioder og intropriser hos de forskellige selskaber. Det billigste selskab er ikke altid lige til at spotte. Og måske er det billigste selskab heller ikke det bedste for dig?

8. Kom godt på plads

Næste punkt i flytteguiden handler om at komme godt på plads på din nye adresse. Flyttekasserne skal pakkes ud, og dit nye hjem skal indrettes. Det kan tage tid at komme helt på plads og skabe et hyggeligt og indbydende hjem, hvor du føler dig god tilpas. Så tag den tid, det tager.

9. Udforsk dit nye nabolag

Sidste punkt på vores huskeliste til din flytning er at udforske dit nye nabolag. En flytning handler nemlig ikke bare om at skifte adresse. Det handler også om at finde sig godt til rette et nyt sted og søge nye fællesskaber. Har du hilst på naboerne? Og mangler de lokale foreninger mon et ekstra medlem?