Gå til indhold

Nyd det!

Der er mange grunde til at flytte og det kan føles som et langt sejt træk. Men pludselig er det ovre og hverdagen er tilbage. Husk derfor at nyde den sidste tid det gamle sted og glæd dig til alt det nye.

Glæd dig!

Det kan være hårdt at flytte. Men forsøg at holde fast i glæden ved alt det nye. Den første nat et nyt sted er altid noget særligt.

Pænt farvel

Du forlader et sted, som har været en del af dit liv. Nyd den sidste tid i kvarteret og sig pænt farvel til naboerne.

Housewarming

Overvej at invitere familie, venner og naboer til en lille indflytterfest. Det er en god mulighed for at vise dit nye hjem frem.

Boligindretning

Lad dig inspirere af de lækre billeder på Instagram eller Pinterest – selvom du ikke har aktuelle planer om at lave en masse om, så kan det være en fantastisk måde at glæde sig på.

Køb el og bestil gas hos Andel Energi

Find nye fællesskaber

Du kan begynde på Facebook, hvor det er nemt at finde grupper, der er aktive i dit nye lokalområde.

Eller du gå på opdagelse ved at zoome helt ind på Google Maps. Hvilke foreninger, klubber, restauranter eller parker kan du finde tæt på dig?

Nyt sted, nye gode vaner

I vores Klog på energi-univers kan du få gode sparetips til regningen.

Spar penge på strøm. Se elpriser og find billig el i dag

Hent vores app

Tjek dit elforbrug i appen, Andel Energi, lige når det passer dig. Og se dit forbrug på time-, dags- uge-, måneds- eller årsbasis. Så kan du blive klogere på, hvornår dine apparater bruger mest strøm.

Gå på opdagelse

Hvor falder solen? Hvad stemmer mine naboer? På Din Geo finder du svar på de sjoveste ting, bare ved at taste din adresse.