Gå til indhold
Elpriser

Vælg grøn strøm i København

Vi synes, at det skal være let at være grøn. Derfor kan du få dækket dit årlige elforbrug med grøn strøm hos os. Og det er naturligvis uanset, hvor i landet du bor. Derfor kan du også få dækket dit forbrug med el fra vedvarende energikilder, hvis du bor i København og omegn.

Som kunde hos Andel Energi kan du få dækket dit forbrug med grøn strøm. Dog kan vi – eller noget andet elselskab – ikke garantere, at der kommer grøn strøm ud af din stikkontakt. Al strøm bliver nemlig blandet i elnettet, og derfor får du også strøm fra forskellige energikilder ud af din stikkontakt. 

Dog kan du vide dig sikker på, at når du køber et strømprodukt hos os med ét grønt blad fra mærkningsordningen for grøn energi, så sikrer du, at der bliver produceret en tilsvarende mængde grøn energi fra danske vindmøller og solceller svarende til dit årlige forbrug af strøm. Og på den måde er du med til at skubbe den grønne omstilling den rette vej – ikke kun i København – men i hele Danmark.

Vælg en god elaftale

Se vores elaftaler – og vælg det, der passer til dig

Få energi fra vindmøller og solceller i København

I København og omegn bliver der gjort en stor indsats for at fremme den grønne omstilling i området. Det er vi rigtig glade for – og vi vil meget gerne hjælpe omstillingen på vej – ved at gøre det let for dig at vælge grønt. Derfor bliver dit elforbrug dækket af vindstrøm fra danske vindmøller og andre grønne energikilder, når du køber strøm med ét grøn blad fra mærkeordningen for grøn strøm hos os. 

På langt de fleste af vores elprodukter kan du se et grønt blad. Det betyder, at vores produkt er baseret på 100% bæredygtige energikilder. Det er samtidig din garanti for, at du får dækket dit elforbrug med grøn strøm. Og jo flere, der vælger grøn strøm, nu mere bliver der produceret – og jo billigere bliver det. Det er win/win for din pengepung og planeten!

Som kunde hos os kan du selv vælge om du vil have en fast pris pr. kWh – eller om din pris skal følge markedet. Uanset hvad du vælger, får du adgang til Min side. Her kan du få det fulde overblik over dit forbrug, og du får også hjælp til at spare på din elregning

Hvilke elprodukter tilbyder Andel Energi i København?

Vi tilbyder vores kunder to forskellige typer elaftaler. Du kan enten vælge at få din strøm til fast pris eller variabel pris.  Og de fleste af vores produkter er baseret på strøm fra vedvarende energikilder.

Fordelen ved at vælge el med fast pris er, at du ved, hvad din rene elpris er døgnet rundt. Du behøver altså ikke holde øje med markedet eller frygte en stigning. Dog kan den samlede pris for din strøm stadig variere. Prisen på transport at strøm skifter nemlig stadig i løbet af døgnet og året. Prisen for transport bliver sat af dit netselskab. Og bor du i København og omegn, så hedder dit netselskab Radius.

Med variabel elpris kan din elpris falde og stige i takt med resten af markedet. Hvis markedsprisen falder, falder din pris også. Men omvendt stiger din pris også, hvis markedsprisen ryger i vejret. Din pris svinger altså som vinden blæser. Hvad der bedst kan betale sig, kan være svært at sige. Hvis elprisen er høj, kan det betale sig at låse sin pris i en periode. Omvendt, når elprisen er lav, kan variabel elpris bedst betale sig.

Hvordan skifter jeg elselskab i København?

Det er nemt at skifte elselskab. Uanset hvor i landet du bor, kan du frit vælge dit elselskab. Hvis du vil skifte til Andel Energi, skal du bare give os besked, så klarer vi det hele for dig. 

Hvis du ikke er underlagt en bindingsperiode, kan du skifte elselskab til Andel Energi helt gratis. Hvis ikke, så skal du enten vente til bindingen udløber, eller betale et gebyr, som fastsættes af dit nuværende elselskab.

Når du vil skifte elselskab, så klarer vi det formelle for dig. Du tilmelder dig bare her. Dernæst vil du blive kontaktet af os, og så finder vi den elaftale, der passer dig bedst.