Gå til indhold

Basis El med Variabel Pris

BEMÆRK: Aftalen er udgået, og du kan ikke bestille den længere.

Med en elaftale med en variabel pris, skifter din pris pr. kWh time for time. Så kan der være penge at spare, hvis du bruger mest strøm, når prisen er lavest.

BasisEl variabel pris

Din pris pr. kWh følger vores indkøbspris og skifter hver time.

Ingen binding. Opsig aftalen når som helst.

39,95 kr./md. i abonnement.

Et blad i mærkeordningen for grøn strøm. Læs mere

Værd at vide om Basis El med variabel pris

Variabel pris

Priserne er ekskl. distribution og energiafgifter, som fremgår af dit distributionsselskabs hjemmeside. De viste priser er de senest kendte priser, og de kan nå at ændre sig, før vi begynder at levere el til dig.

Den viste pris pr. kilowatt-time er vores pris for den seneste måned. Den beregnes som den gennemsnitlige indkøbspris, vi rent faktisk har haft på den nordiske elbørs, NordPool i den pågældende måned plus de balancerings- og handelsomkostninger vi har haft. Det betyder også, at det ikke er sikkert, at du får den samme pris pr. kilowatt-time, når vi begynder at levere el til dig.

Prisen pr. kilowatt-time er variabel og vi kender prisen for det næste døgn, klokken 14.00 dagen før. Følg med her

Uden binding

Variabel pris er uden binding, og du kan opsige din aftale med én måneds varsel til udgangen af en måned. Mindsteprisen er 39,95 kr. pr. måned i abonnement samt betaling for det løbende forbrug af el i opsigelsesperioden. Der afregnes aconto kvartalsvis.

Her ser du priserne på Basis El med variabel pris for de seneste år