Gå til indhold

Falske SMS'er om konkurrence fra Andel Energi

Der bliver i øjeblikket meldt om, at man kan modtage en SMS, der indeholder et link, hvor de skriver, at man kan deltage i en konkurrence om et gavekort til Magasin hos os. Disse SMS’er er IKKE fra os og du skal derfor ikke klikke på linket. Vi har dog sendt et nyhedsbrev ud til vores kunder, hvor konkurrencen er med. Her kan du trygt klikke på linket.

[15. juni 2023]

Nye tilfælde: Der bliver i øjeblikket meldt om, at man kan få en besked om at man har betalt sin regning 2 gange, og skal klikke og udfylde en formular for at få pengene igen. Brug IKKE linket, og lad være med at udfylde formularen.

[10. maj 2023]

Lige nu er der en bølge af falske sms’er og mails.

I mailen står der, at man mangler at betale en regning, og der fremgår en formular til betaling. Udfyld IKKE formularen, og klik dig ikke videre fra siden. Se eksempel på en falsk mail forneden.

I sms’en står der, at man mangler at betale en faktura, og de truer med at lukke for strømmen i morgen. Tryk IKKE på linket. Se eksempel på en falsk sms forneden.

[5. marts 2023]

Igen bliver der sendt en bølge af sms’er ud. Denne gang her i weekenden. De truer med at lukke strømmen “imorgen” på grund af en ubetalt regning fra januar. De har denne gang skrevet et link, der ligner Andel Energi, men trykker du på linket bliver du sendt til en side, der intet har med os at gøre.

Tryk IKKE på linket og slet sms’en med det samme. Se et eksempel her.

[8. februar 2023]

Lige nu er der en bølge af falske sms’er, der truer med at lukke strømmen på grund af en ubetalt regning fra januar. Brug IKKE linket, og lad være med at overføre penge. Sms’en kommer blandt andet fra nummeret: 97265

[10. januar 2023] Vi oplever desværre, at flere kunder får opringninger, hvor man bliver bedt om at give sit kontonummer, så man kan få penge retur efter en aflæsning til Evida. Giv IKKE dit kontonummer ud. De ringer blandt andet fra nummeret: 91803158

[09. december 2022] Der er kommet de første henvendelser om en mail/besked med afsender Andel Energi. Beskeden lyder noget i retning af: Du har betalt for meget og skal have 2.800 kr. tilbage, og at de skal trykke på et link med betalingsoplysninger.

[28. oktober 2022] Ny bølge af falske sms’er og mails.

Deres formål er stadig, at man skal give adgang til sin bankkonto.

Modtager du sådan en sms eller mail, så slet den med det samme.

Sådan kan sms’en se ud:

Sms fra februar 2023

Sådan kan mailen se ud: