Gå til indhold

Kom godt i gang med indefrysning

Her kan du indefryse en del af din el- og gasregning

Sådan gør du

  • Find ud af, om indefrysningsordningen er noget for dig.

  • Tilmeld dig – du får bl.a. brug for dit kundenummer, som du f.eks. finder på din regning eller BS-oversigt.

  • Tjek din indbakke. Du får nemlig en kvittering fra os.

Tilmeld dig indefrysningsordningen

Privatkunde

Erhvervskunde

Sådan fungerer indefrysningsordningen

Hvis du vælger at tilmelde dig ordningen, vil du få indefrosset den del af dine regninger, der ligger over det fastlagte prisloft. Det svarer til, at du låner penge, som skal betales tilbage på et senere tidspunkt.

Ordningen er åben fra den 1. november 2022 og et år frem, men omfatter også regninger med forbrug fra 1. oktober 2022. Du bestemmer selv, om du vil tilmelde dig, og hvornår du gør det. Ordningen gælder dog kun for regninger, som ikke er betalt.

Når du tilmelder dig, skal du betale et oprettelsesgebyr på 50 kr. pr. tilmeldte el- og gasaftale samt et årligt administrationsgebyr på 88 kr. pr. aftale. Derudover skal du betale en årlig rente, som for privatkunder er 2 % og for erhvervskunder 4,4 %. Renterne vil blive tilskrevet bagudrettet.

For at se indholdet skal du give samtykke til at anvende cookies. Det gør du ved at klikke på knappen nedenfor og vælge “Accepter alle”

poster

Hvor meget kan du få indefrosset?

Helt kort – det beløb, du kan få indefrosset, afhænger primært af, hvor meget el eller gas du bruger, og hvilken pris du betaler.

På dine kommende regninger vil du fremover kunne se, hvor stor en del af dit regningsbeløb du kan få indefrosset.

Er du tilmeldt indefrysningsordningen. Og viser din nye regning ikke et indefrosset beløb? Så er det fordi dit regningsbeløb ligger under prisloftet. Du får derfor ikke indefrosset penge på denne regning. Du er stadig tilmeldt, men du kan ikke se det beløb der evt. allerede er blevet indefrosset på forrige regninger.

Spørgsmål og svar