Har du gasfyr? Vi har samlet spørgsmål og svar om dit gasfyr her.
Følg dit forbrug og se hvornår strømmen er billigst og grønnest ved med vores app. Hent den nu i Google Play Store eller App Store til iPhone.
Find gode råd til, hvordan du gør din bolig klar til vinterkulden, og se, hvor du kan spare på energien
Jordvarme er en miljøvenlig og besparende varmekilde, hvor du både skåner miljøet og sparer penge over tid. Læs mere.
I løbet af efteråret stiger vores elforbrug typisk. Men med gode sparetips, er der penge at spare - også skåner du også miljøet.
Har du brændeovn derhjemme eller i sommerhuset? Få gode råd til at bruge den bedst muligt og hvad du bør være opmærksom på.
Se hvordan du søger tilskuddet, og find ud af om dit projekt er tilskudsberettiget.
Hvorfor betaler vi elafgift? En del af din elregning består af en såkaldt elafgift. Det er blandt udgifter til standen, du betaler. Læs mere.
Få ændringer kan gøre en stor forskel på elregningen – se vores bedste råd til, hvordan du skruer ned for elforbruget i sommerhuset.
Bruger du sommerhuset året rundt, bør du overveje, hvilken måde du opvarmer det på – særligt hvis sommerhuset er dårligt isoleret.
Mangler du gode råd til, hvordan du kan spare på vandet i sommerhuset? Vi har samlet en håndfuld spareråd til dig.
Dit energiforbrug falder automatisk, når det bliver varmere og lysere udenfor. Men med gode sparetips er der endnu mere at spare på elregningen.
Der findes ingen elradiatorer, der er særligt energirigtige. Men om de har god eller dårlig regulering kan gøre en stor forskel for elforbruget.
Elvarme er en dyr opvarmningsform, der er almindelig i blandt andet fritidshuse – fordi den er billig at installere. Få gode råd til din elvarme her.
EU's energimærkning viser, hvor meget energi et apparat bruger. Vælg apparater med det mørkegrønne A+++ mærke frem for de gamle, energislugende apparater.
Er du klar over, at nogle vaner kan koste dig mange tusinde kroner om året på energiregningen? Læs med her og tag kampen op mod uvanerne.
Omkring 13% af elforbruget i et hjem går til køleskab og fryser. Bruger du fryseren fornuftigt, kan du spare på elregningen. Få gode råd her.
Med gode råd om lys og lumen kan du let spare på dit energiforbrug. Find ud af, hvordan du kan spare på energien uden at spare på lyset her.
Du kan reducere dit energiforbrug ved at bruge dine kogeplader med omtanke eller ved at vælge en model med induktion.
Cirka 13 procent af elforbruget i et enfamiliehus går til køleskab og fryser. Få gode tips til hvordan du køber og bruger dit køleskab klogest.
LED-pærer kan hjælpe dig med at spare på energien og reducere dine elregninger. Få indsigt i alle fordelene ved fremtidens lyskilde her.
Vil du gerne vide, hvor meget strøm dine apparater bruger? Lån en elmåler og mål dit strømforbrug nemt og enkelt lige her.
Ved du, hvad det koster at bruge opvaskemaskinen? Få svaret her, og find også ud af, hvordan du bruger maskinen mest energieffektivt.
Apparater på standby bruger strøm på ingenting. Det kan ses på elregningen. Læs her, hvordan du får et lavere standbyforbrug.
Ved du, hvad det koster at bruge en tørretumbler? Få svaret her, og find gode råd om, hvordan du kan spare på strømmen, når du tørrer tøj.
Vandvarmeren bruger meget energi til opvarmning af brugsvand. Derfor er det et oplagt at vælge en varmtvandsbeholder og spare på vandet.
Ved du, hvad det koster at bruge vaskemaskine? Få svaret her, og find gode råd til, hvordan du kan skabe energirigtige vaner, når du vasker.
Læs det vigtigste, du skal vide om vedligeholdelse som ejer af et gasfyr.
Få tips og gode råd til, hvordan du sparer på energien og pengepungen her.
Har du gulvvarme derhjemme? Så er der gode råd og tips at hente, hvis du har brug for at spare på gulvvarmen og din varmeregning.
Hvor mange kWh bruger man om dagen? Sammenlign dit elforbrug med andre husstande, der ligner din og bliv klogere på dit strømforbrug her.
Se, om du bruger mere eller mindre gas end andre, og få vores bedste tips til, hvordan du kan skrue ned for dit gasforbrug.
Sammenlign dit strømforbrug med husstande, der ligner din, og bliv klogere på, hvad du bruger her.
Se, hvad det gennemsnitlige varmeforbrug pr. måned er i husstande, der ligner din. Samt hvad der er med til at påvirke dit varmeforbrug.
Sammenlign dit forbrug til opvarmning af vand med gennemsnitsforbruget.
Se, hvor meget du kan spare på dit energiforbrug ved at følge nogle ganske få nemme råd. Du kommer langt ved at gøre lidt.
Læs her, hvordan du får reduceret reduceret din elafgift, hvis din primære opvarmningsform er elvarme. Læs mere her.
Læs med her og se hvordan du kan få strøm fra vedvarende energikilder
Ta' CO2-testen, og tjek, om du har styr på de små valg i hverdagen, der gør en forskel for CO2-udledningen.
Et solcelletag med integrerede solceller er en smart løsning, hvor solcellerne ligger nede i selve taget. Læs mere om solcelletage her.
I Danmark kan du finde vindmølleparker mange forskellige steder i landet. Se hvordan du let kan få dækket dit energiforbrug af vedvarende energi.
Bliv klogere på energiformer, fremtidens energi og hvordan energimarkedet fungerer.
Når du skal vælge en varmepumpe, kan du støde på begreber og forkortelser, du ikke kender. Her kan du se, hvad de betyder.
Det kan hurtigt blive dyrt, hvis du bruger meget af el i sommerhuset. Læs mere om, hvad der sluger strøm og hvordan du mindsker forbruget.
Se hvornår der er mest grøn strøm stikkontakterne - så kan du spare lidt på klimaaftrykket.
Tips til efterårsferien. Find gode råd til aktiviteter med børnene og til, hvordan du gør din bolig klar til efteråret.
Vi har lavet et redskab til dig, så du kan se, hvad det ca. koster dig at bruge dine apparater.
Med et godt energimærke på dit hus kan du spare på varmeregningen. Køb, salg, nybyg, renovering... vi har samlet alt det, du skal vide
Genbrug varmen fra din bolig og få en mindre varmeregning og et bedre indeklima. Og så er det også godt for miljøet.
Ved at vælge fjernvarme kan du spare penge på varmeregningen og skåne miljøet. Bliv klogere på alle fordelene ved opvarmningsformen her.
Ved du, hvornår strømmen er billigst? Vi har samlet et overblik over, hvornår det bedst kan betale sig for dig at bruge strøm.
Bliv klogere på økonomien i et solcelleanlæg. Hvad det ca. koster, hvordan du kan spare på elregningen og tjene penge på at sælge din overskudsstrøm.
Hos os sikrer vi, at du kommer godt i mål med dit nye solcelleanlæg. I samarbejde med vores søsterselskab Andel Lumen er vi med dig fra rådgivning til installation af dit solcelleanlæg og salg af din overproduktion hos os.
Skal du have ny bil og er i tvivl om hvilken type, du skal vælge? Læs med her på siden, så bliver din beslutning måske nemmere.
Er du i tvivl? Vi har samlet et overblik over de væsentligste overvejelser.
Se, hvad der påvirker, hvor langt en elbil kan køre. Der er meget, du kan gøre selv.
Er du nysgerrig på at finde ud af, hvor meget strøm en luft-til-vand-varmepumpe bruger om året? Faktisk er svaret ikke helt ligetil.
Er du nysgerrig på, hvad en luft-til-vand-varmepumpe koster med installation? Prisen på en luft-til-vand-varmepumpe med installation varierer og afhænger af flere forskellige faktorer.
Vi udbyder varmepumper fra en række forskellige leverandører. Blandt andet CTC, Bosch, DVI, Vaillant og ELCO. På denne side, kan du læse alt der er værd at vide om varmepumper fra den svenske producent, CTC.
Har du styr på de gode energivaner? Ved du hvilke apparater, der bruger meget energi? Quiz med os og se, hvor du kan spare!
Vi udbyder varmepumper fra en række forskellige leverandører. Blandt andet CTC, Bosch, DVI, Vaillant og ELCO. På denne side, kan du læse alt der er værd at vide om varmepumper fra den svenske producent, CTC.
Når du er kunde hos os, kan du få gratis rådgivning af vores erfarne energirådgivere. De kan helt sikkert hjælpe dig!