Gå til indhold
Strøm

Gør dit hjem klar til vinterhalvåret

Den kolde tid står for døren – heldigvis er vi fulde af gode råd til, hvordan du gør din bolig klar til vinterkulden. Se bare her.

Undgå at fyre for fuglene

En vinterklar bolig er en tæt bolig. Det er så ærgerligt, når varmen siver ud gennem små revner og sprækker – det er dyrt, og det øger risikoen for fugtskader, råd og skimmel. Og så skaber det træk fra ydervæggene. Se, hvordan du undgår det her:

Få styr på indeklimaet

Vi bruger omkring 80 % af vores tid indendørs – særligt i vinterhalvåret. Og indeklimaet har stor betydning for vores helbred og velvære. Vidste du, at en familie på fire kan tilføre hjemmet helt op til 15 liter fugt på ét døgn? Se, hvordan du kan forbedre dit indeklima her.

Tips til at spare på strømmen

Vi bruger mere strøm i vinterhalvåret. Når det er mørk og koldt udenfor, tænder vi for hyggen indenfor. I de kolde vintermåneder, laver vi flere dejlige simreretter, flader mere ud på sofaen foran flimmerkassen og har lyset tændt i flere timer. Derfor får du nogle råd til at spare på strømmen.

Tips til at spare på gassen

Det er ikke overraskende, at vi skruer op for varmen derhjemme, i takt med at det bliver koldere udenfor. Derfor har vi også et par råd til dig med gasfyr, så varmeregningen ikke løber løbsk.

Få gratis energirådgivning

Vil du have flere spareråd eller mere konkret rådgivning?

Så husk, at du altid kan få gratis, personlig rådgivning som kunde hos os. Skriv til os, så hjælper vi dig med at finde ud af, hvor de bedste energibesparelser kan findes i din bolig. Vores dygtige energirådgivere sidder klar til at hjælpe med både stort og småt, du skal bare række ud.