Gå til indhold

Privatlisvpolitikken for Facebook

Facebookside: Andel Energi
Dataansvarlig: Andel Energi A/S

Andel Energi A/S er sammen med Facebook fælles dataansvarlig for indsamling af personoplysninger om dig, når du besøger vores Facebookside Andel Energi.

Du kan læse aftalen om fælles dataansvar hos Facebook her:

https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum

Formålet med behandlingen af disse personoplysninger er, at vi fra Facebook kan få anonyme oplysninger om de besøgende på vores Facebookside.

Formålet er også, at vi f.eks. kan besvare henvendelser fra dig til os på vores Facebookside herunder både privatbeskeder, kommentarer skrevet under vores posts, og opslag fra dig på vores tidslinje.

Vi behandler følgende oplysninger om dig:
Du kan læse i privatlivspolitikken for Facebook, hvilke oplysninger Facebook indsamler, når du besøger Andel Energis Facebookside, og hvordan Facebook behandler oplysningerne. Læs mere her:

https://www.facebook.com/privacy/explanation

Andel Energi behandler i øvrigt de oplysninger om dig, som du sender til os, f.eks. i forbindelse med en direkte henvendelse fra dig på Facebook.
Disse oplysninger vil typisk være navn, kundenummer og dit spørgsmål relateret til dit kundeforhold.

Vi behandler ikke følsomme personoplysninger.

Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder:

  • Direkte fra dig, når du besøger vores Facebookside, når du bruger vores hjemmeside andelenergi.dk eller hvis du sender os spørgsmål via Facebooksiden. Vi behandler dine personoplysninger, som beskrevet ovenfor, baseret på følgende behandlingsgrundlag
  • Artikel 6.1.f (Nødvendig for forfølgelsen af legitime interesser for Andel Energi, nemlig opnåelse af kendskab til brugere af Andel Energis Facebookside, samt kommunikation med brugere af Andel Energis Facebookside. Vi kan dele dine personoplysninger med følgende kategorier af modtagere:
  • Leverandører og forhandlere, som vi samarbejder med og som assisterer vores virksomhed (forstået som serviceudbydere, teknisk support, leverandørydelser og finansielle institutioner).
  • Til selskaber, der er koncernforbundet med Andel Energi. (Du kan finde vores selskaber i vores årsrapport på andelenergi.dk).
  • Til aktører inden for energibranchen (netselskaber og energileverandører), hvis det er nødvendigt for behandling af dine henvendelser eller påkrævet efter lovgivningen eller regler udstedt i medfør heraf.
  • Offentlige myndigheder og det statsejede selskab Energinet.

Vi opbevarer personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde de nævnte formål:

Andel Energi opbevarer ikke, og har ikke adgang til, oplysninger om din online-adfærd, som indsamles af Facebook. Oplysningerne opbevares af Facebook som beskrevet i Facebooks privatlivspolitik her:

De personoplysninger, som Andel Energi modtager på Facebooksiden, behandles med henblik på følgende:

  • Besvare henvendelser fra dig til os på vores Facebookside,
  • Få anonyme oplysninger om de besøgende på vores Facebookside.