Gå til indhold

Spotpris Gas

Denne aftale kan du ikke vælge længere – se, hvad du kan vælge mellem her: Gasaftaler

  • Din gaspris ændrer sig i takt med markedsprisen.
  • Du sparer penge i de perioder, hvor priserne er lave.
  • Du har ingen binding.

Værd at vide om Spotpris Gas

Variabel pris

Spotpris er en variabel gaspris, der reguleres bagudrettet hver måned. Du kender din pris for en given måned ved indgangen af næste måned. Eksempel: Du kender din pris for januar i starten af februar måned.

Prisen fastsættes af os på basis af et gennemsnit af månedens dagspriser ved indeks på gasbørsen, EEX. Hertil kommer et tillæg fastlagt af Andel Energi, der dækker handelsomkostninger og transport. Dette tillæg kan vi regulere inden for den til enhver tid gældende lovgivning. (Se de gældende dagspriser på EXX). Er prisen på gas-børsen lav, bliver din pris også lav, mens din pris stiger, hvis prisen på gas-børsen stiger.

Hertil kommer prisen for transport af gas i dit lokale gasforsyningsnet til din bolig (aftagested) samt for afgifter, som du betaler direkte til dit distributionsselskab. Du kan finde priser på dit distributionsselskabs hjemmeside.

Mindstepris: 12,50 kr. pr. måned i abonnement samt betaling for det løbende forbrug af gas i opsigelsesperioden inklusiv transport af gas og afgifter. Der afregnes aconto kvartalsvis.

Ingen binding

Spotpris er uden binding, og du kan opsige din aftale med 1 måneds varsel til udgangen af en måned.

Fortrydelsesret

Du kan fortryde din elaftale i 14 dage, fra vi har indgået aftalen. Du skal bare give os besked her, eller ved at ringe til os på 70 29 29 29.

Sådan er prisen på Spotpris lige nu

  • 4,75 kr./m3
  • 12,50 kr. pr. måned
  • Ingen binding

Den viste gaspris er den senest kendte pris.