Gå til indhold

Basis Gas med Fast Pris 12 måneder

Denne aftale kan du ikke vælge længere – se, hvilke naturgasaftaler du kan vælge mellem her: Naturgasaftaler

Hvis du har valgt Basis Gas med Fast Pris 12 mdr., låser du din pris pr. kubikmeter fast i et år.

Værd at vide om Basis Gas med Fast Pris

Fast pris

Når du vælger Basis Gas med Fast Pris, låser du din pris pr. kubikmeter fast i et år. Det er prisen pr. kubikmeter, som er fast. Pris for transport af naturgas og afgifter kan variere. Prisen kan variere i forhold til den endelig pris på din regning, da vi altid viderefakturerer de til enhver tid gældende tariffer fra dit netselskab, Energinet.dk og staten.

Mindstepris: 75 (12,50 kr. pr. måned i 5 måneder + 1 måneds opsigelse) samt betaling for det løbende forbrug af gas i opsigelsesperioden inklusiv transport af gas og afgifter.

5 måneders binding

Du binder dig i 5 måneder, og kan opsige din aftale med 1 måneds varsel til udgangen af en måned. Når leveringstiden med Basis Gas med Fast Pris 12 mdr. udløber, kan du selv vælge, om du vil lave en ny aftale med naturgas til en fast pris, eller om du vil vælge en anden aftale. Gør du ikke noget, overgår du automatisk til Spotpris med variabel pris.

Fortrydelsesret

Du kan fortryde din aftale i 14 dage, fra vi har indgået aftalen. Du skal bare give os besked her, eller ved at ringe til os på 70 29 29 29.

Sådan er prisen på Basis Gas med Fast Pris i 12 mdr. lige nu
  • x,xx kr./m3
  • 12,50 kr. pr. måned