Gå til indhold

Basis Gas med Fast Pris i 24 måneder

Denne aftale kan du ikke vælge længere – se, hvad du kan vælge mellem her: Gasaftaler

Hvis du har valgt Basis Gas med Fast Pris i 24 mdr., har du låst du din pris pr. kubikmeter fast i to år.

Værd at vide om Fastpris Gas

Fast pris

Når du vælger Basis Gas med Fast Pris i 24 mdr., låser du din pris pr. kubikmeter fast i to år. Det er prisen pr. kubikmeter, som er fast. Pris for transport af gas og afgifter kan variere. Prisen kan variere i forhold til den endelig pris på din regning, da vi altid viderefakturerer de til enhver tid gældende tariffer fra dit netselskab, Energinet.dk og staten.

Mindstepris: 75 (12,50 kr. pr. måned i 5 måneder + 1 måneds opsigelse) samt betaling for det løbende forbrug af gas i opsigelsesperioden inklusiv transport af gas og afgifter.

5 måneders binding

Du binder dig i 5 måneder, og kan opsige din aftale med 1 måneds varsel til udgangen af en måned. Når leveringstiden med Fastpris udløber, kan du selv vælge, om du vil lave en ny aftale om gas til en fast pris, eller om du vil vælge en anden aftale. Gør du ikke noget, overgår du automatisk til Spotpris med variabel pris.

Fortrydelsesret

Du kan fortryde din aftale i 14 dage, fra vi har indgået aftalen. Du skal bare give os besked her, eller ved at ringe til os på 70 29 29 29.

Sådan er prisen på Basis Gas med Fast pris i 24 mdr. lige nu
  • x,xx kr./m3
  • 12,50 kr. pr. måned