Gå til indhold

Ladeløsninger til alle

Det er bare at vælge – skal du have en ladeboks til din indkørsel
eller en ladebrik, når du er på farten.
Spar penge på din el med en varmepunpe fra Andel Energi

Se, hvad du kan spare ved at skifte til varmepumpe

Overvejer du en varmepumpe? Det kan være en rigtig god investering, hvis fyret snart skal på pension. Tag vores beregner og se, hvad du kan spare ved at skifte opvarmningsform til varmepumpe.

Tilmeld el fra Andel Energi

Skift elaftale på bare 2 minutter

Og få det fulde overblik med vores app Andel Energi, hvor du både kan se din pris, dit forbrug og dine regninger.

Meld din flytning

Skal du flytte? Så skal du melde det på vores flytteside. Uanset om du allerede er kunde eller vil blive ny kunde i forbindelse med, at du flytter, skal du melde det til os på vores flytteside.

Problemer med at logge ind?

Det er så irriterende, når det driller. Vi har samlet en guide til, hvordan du logger ind på Min side eller i appen Andel Energi.

Leder du efter din regning?

Og har du måske endda fået en rykker? Husk: Du altid kan se dine regninger på Min side. Og hvis du har brug for det, finder du indbetalingslinjen på forsiden af din regning. Vi sender ikke længere regninger på mail.

Er du forvirret over din gasregning?

Din gasregning for juni er også en kvartals-opgørelse. Forvirret? læs om forskellen på din aconto-gasregning og din gasregning med opgørelse. Og se et regningseksempel, som guider dig punkt for punkt.

Danske forbrugere ser os som det mest bæredygtige brand i branchen

For andet år i træk. Og det er vi meget taknemlige for. Vi arbejder nemlig hver dag på at gøre fremtidens energi lettilgængelig for alle.