Gå til indhold

Advarsel! Nogle andelshavere oplever at blive ringet op af personer, der vil ”hjælpe” med at få udbetalt 2.500 kr. ved at bede om cpr-numre. Vær opmærksom på, at Andel ikke ringer uopfordret til andelshavere. Vi ringer kun til andelshavere, vi har en aftale om at ringe til. Så udlever ikke dit cpr-nummer til nogen, du ikke selv har kontaktet.

Andel udbetaler 850 mio. til andelshavere

Andel udbetaler i alt 850 millioner kroner til andelshaverne. Det er Andel koncernen og ikke Andel Energi, der udbetaler beløbet til andelshaverne. Derfor er det ikke her på siden, du skal logge ind for at få udbetalingen. Du kan ansøge helt frem til den 31. maj på andel.dk.

Vil du se timepriser på el?

Vil du se, hvornår din elpris er billigst? Følg timepriserne og se, hvornår det bedst kan betale sig at lade elbilen eller svinge støvsugeren.

Lad din bil op til en rigtig go' pris

Med en ladeløsning fra Andel Energi x Clever kan du nemt spare penge på opladning både hjemme og på farten. Du får nemlig en elaftale til 0 kr. i abonnement og rabat på Danmarks største ladenetværk.

Meld din flytning

Skal du flytte? Så skal du melde det på vores flytteside. Uanset om du allerede er kunde eller vil blive ny kunde i forbindelse med, at du flytter, skal du melde det til os på vores flytteside.

Problemer med at logge ind?

Det er så irriterende, når det driller. Vi har samlet en guide til, hvordan du logger ind på Min side eller i appen Andel Energi.

Hvornår er strømmen billigst?

Det kan du blive klogere på i appen Andel Energi. I den kan du tjekke timeprisen lige nu – og se din forventede elpris for de næste 7 dage. Så kan du se, hvornår det bedst kan betale sig at vaske tøjet eller oplade elbilen.