Gå til indhold
Elbil ladestander og ladeboks med el

ElbilEnergi – til dig med elbil

Med ElbilEnergi har du en lavere elpris mellem kl. 22 og 6.

Du kan ikke længere bestille ElbilEnergi. Se vores andre elaftaler her.

Prisen, du ser her, gælder dog stadig, hvis du har ElbilEnergi i forvejen.

ElbilEnergi 06-22

Markant lavere elpris, når man lader mellem kl. 22 og kl. 06.

Abonnement: 25 kr./md.

Dette er din dagspris:

152,00

øre/kWh

inkl. moms

ElbilEnergi 22-06

Markant lavere elpris, når man lader mellem kl. 22 og kl. 06.

Abonnement: 25 kr./md.

Dette er din natpris:

131,10

øre/kWh

inkl. moms

ElbilEnergi gør dit elforbrug grønnere

ElbilEnergi er baseret på grønne garantier (RECS) fra Andel-koncernens egen havvindmøllepark Rødsand 2 syd for Lolland. Det betyder, at vi garanterer, der bliver sendt lige så meget vindkraft ind i elnettet, som du bruger i din bolig og på opladning af din elbil. Bruger du f.eks. 5.000 kilowatt-timer, garanterer vi, at vores havvindmøller sender 5.000 kilowatt-timer ind i elnettet. Garantien på energi kan kun sælges én gang. Så jo flere, der køber el med grøn garanti, jo større bliver efterspørgslen på grøn energi, og jo mere vil der blive produceret.

Du bidrager til den grønne omstilling

For at Danmark kan skifte fra fossil til grøn energi, skal spidsbelastninger i det danske elnet udjævnes. De opstår især mellem kl. 17 og 20 på vinterdage, når mange kommer hjem, tænder lys og laver mad. Ved først at lade din elbil op efter kl. 22, får du både en lavere elpris og hjælper samtidig med at sænke de spidsbelastninger, der står i vejen for den grønne omstilling.

Hvis du skifter til ElbilEnergi, er din elpris lavere mellem kl. 22 og 6. Til gengæld er prisen lidt højere om dagen (sammenlignet med vores grundprodukt). Men da ElbilEnergi passer bedre end andre elprodukter til dit særlige forbrugsmønster som elbilsejer, kan det give en stor besparelse at skifte fra BasisEnergi Sol&Vind til ElbilEnergi.

Husk, at du udover den rene elpris betaler for transport af strøm hen til din bolig – ligesom hvis du køber noget på nettet og skal betale transport for at få pakken hjem. Prisen for transport bliver kaldt nettarif og er bestemt af dit netselskab.

Nettariffen svinger i løbet af året og døgnet. F.eks. er nettariffen dyrere i vinterhalvåret mellem 17.00-21.00. Så selv om du har fast pris på selve din elpris, kan det stadig betale sig at rykke så meget af dit forbrug væk fra denne periode som muligt.

Flyt mere af dit elforbrug og spar penge

Med en lavere elpris efter kl. 22, kan du også spare penge ved at flytte andre slags elforbrug til de billige timer. For eksempel tøjvask, tørretumbling eller opvask.

Klik, og se detaljerne