Gå til indhold
Ladestander til elbil

Vores bedste ladeløsning til dig

Vi har indgået et samarbejde med Clever, så du altid har opladning lige ved hånden til din elbil. Og en elaftale, hvor din pris skifter – time for time, så du kan lade, når det er billigst. Men hvad får du egentlig med vores fælles ladeløsning?

Ladeboks fra Clever til elbil

Opladning hjemme

Med en Clever-ladeboks installeret hjemme kan du vågne til et fuldt batteri – hver dag.

Vælger du Andel Energi x Clever, får du din egen intelligente ladeboks og en alt-i-en-installationspakke. Du betaler blot for en lav, månedlig serviceaftale og får automatisk månedlig refusion af elafgiften OG fast rabat på Danmarks største ladenetværk. I din ladeløsning har du mulighed for at slå intelligent opladning til. Den hjælper dig med at lade, mens strømpris og CO2-aftryk er lavere.

Clever ladere strømpriser i byen

Opladning ude

Det er friheden, der gør forskellen. Med Andel Energi x Clever får du nemlig adgang til Danmarks største og hurtigst voksende ladenetværk – og rabat, hver gang du benytter en af Clevers offentlige ladestandere hvis du har en ladeboks derhjemme.

Clevers ladepunkter er placeret der, hvor du også er; byerne, langs motorvejsnettet, og ved knudepunkter, arbejdspladser, parkeringshuse og indkøbs- og shoppingcentre.

Spar penge med en variabel timepris

Med strøm fra Andel Energi skifter din elpris time for time. Så kan du altid sætte en opvask over eller din elbil til opladning, når prisen er lavest.

Du kan nemt følge din elpris i vores app, Andel Energi eller lige her på vores hjemmeside. Og slår du intelligent opladning til, lader elbilen automatisk, når der er penge at spare på strømmen.

Værd at vide om ladeløsningen

Værd at vide om bilopladning

Sådan bestiller du
Andel Energi x Clever

Clever ladeboks el

Andel Energi x Clever

El til timepris fra Andel Energi og 0 kr. i abonnement

Din helt egen intelligente ladeboks fra Clever

Ingen binding

Den viste pris er et gennemsnit af vores kunders reelle forbrug i sidste måned øst for Storebælt.

76,26

øre/kWh

inkl. moms