Gå til indhold

Hvad sker der med gaspriserne?

[Opdateret 11. september 2023]

Hvad sker der med priserne på gas?

Der er strejke på et stort gasanlæg i Australien. Det vil nok have indflydelse på vores gaspriser. Men forventningen er ikke nogen voldsom prisstigning, da vores lagre er fyldte. Vi har derfor ikke så stort indkøbsbehov.

Markedet forventer generelt, at vi kommer til at se en lille stigning i gaspriserne nu, og at den vil falde igen om et par uger – for nok at stige igen til vinter. Vores gaslagre er dog godt fyldte, og derfor bliver det formentlig en rimelig stabil vinter på gasmarkedet.

Ofte stillede spørgsmål om priser, aftaler og forbrug

Hvad kan du selv gøre for at spare lidt?

Heldigvis kan du selv gøre lidt for at spare på energien. Et godt sted at starte er at blive mere bevidst om dit forbrug, og spare ved at sænke temperaturen i din bolig, men der er også andre måder, der kan hjælpe.

Få mange flere gode spareråd

Hvor får du din energi fra? Hvad bruger du din energi på? Og kan du gøre det billigere? Det kan du finde svaret på i vores store energiunivers,

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så lander vores bedste sparetips, viden om energiforbrug, nye tiltag, konkurrencer og grønne tilbud direkte i din indboks.