Gå til indhold

Få tryghed med fast elpris

Lås din elpris i periode og slip for overraskelser når elprisen ændrer sig. Det giver tryghed.

Hvorfor vælge FastEnergi Sol&Vind?

Du kan igen vælge fastprisaftaler hos os

Du kan igen vælge en fastprisaftale på el. Bare tag et kig her Og har du en fastprisaftale hos os allerede, fortsætter den naturligvis indtil aftalens udløb.

FastEnergi Sol&Vind er helt almindeligt el, som du kender, og med FastEnergi Sol&Vind kan du låse din elpris fast i en længere periode.

Kender du dit forbrug, så slipper du for overraskelser. Med FastEnergi Sol&Vind sikrer vi dig mod prisstigninger i hele aftalens løbetid. Aftaleperioden er på 12 måneder.

Når din elaftale med FastEnergi Sol&Vind udløber, kan du enten lave en ny aftale med en fast pris, eller vælge en anden elaftale. Gør du ikke noget, overgår du automatisk til BasisEnergi Sol&Vind.

Sådan gør du

Det er nemt at skifte til en elaftale hos Andel Energi. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen og bestille din nye elaftale – så sørger vi for alt det praktiske.

Hvad er Sol&Vind?

Selvom det danske elnet ikke tillader, at vi kobler din husstand direkte til en vindmølle, kan vi godt gøre dit elforbrug grønnere alligevel. Sol&Vind produkter er baseret på grønne garantier (RECS) fra danske solcelleanlæg og vindmøller.

Bruger du f.eks. 5.000 kilowatt-timer, garanterer vi, at de sender 5.000 kilowatt-timer grøn energi ind i elnettet. Du får dog ikke leveret ren grøn strøm i dine stikkontakter, da al strøm bliver blandet sammen i elnettet. Garantien på den energi kan kun sælges én gang. Så jo flere, der køber el med grøn garanti, jo større bliver efterspørgslen på grøn energi, og jo mere vil der blive produceret.

Værd at vide

Er du stadig i tvivl?

Ring til os på 70 29 29 29, så hjælper vi dig.

Telefonen er åben mandag til fredag 8.30-16.00.

Du er også velkommen til at skrive til os på kundeservice@andelenergi.dk