Gå til indhold

Spin og vind lækre præmier for 20.000 kr.

Er du klar til at spinne hjulet og vinde præmier, der giver dig god energi hele sommeren?

Prøv lykken hver dag
Spin lykkehjulet og vind gavekort til lækre is eller en smuk solcellelanterne til terrassen.

Vær også med i lodtrækningen om 2 x glamping-ophold
Du kan også være med i lodtrækningen om et luksus glamping-ophold til Dyreborg Glamping på Fyn til en værdi af 4.000 kr. pr. stk. For at være med i lodtrækningen om glamping-ophold, skal du lige ind og bekræfte din mailadresse i mailen fra os. Når du deltager, siger du ja til at få nyheder fra os.

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen afholdes af Andel Energi. Vi udlodder 2 glamping-ophold á 4.000 kr., 10 solcellelanterner á 799,99 kr. og 20 gavekort til is á 200 kr. Præmierne har en samlet værdi på 20.000 kr. For at deltage i spillet skal du være minimum 18 år gammel, være bosiddende i Danmark og give samtykke til at modtage markedsføring. For at være med i lodtrækningen om et af de 2 glamping-ophold skal du huske at bekræfte din mailadresse via den bekræftelsesmail, vi sender dig ifm. tilmelding til konkurrencen. Medarbejdere i Andel-koncernen kan ikke deltage i konkurrencen.

Sidste frist for at spinne lykkehjulet er den 24. juli 2024. Vinderne af solcellelamper og gavekort til is bliver fundet og kontaktet løbende i konkurrenceperioden. Vinderne af de 2 glamping-ophold bliver udtrukket i slutningen af juli. Alle vindere bliver kontaktet på mail eller telefon. Kan vi ikke komme i kontakt med en vinder, forbeholder vi os retten til at trække en ny. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Konkurrencen er ikke købsbetinget.

Send din elregning på sommerferie

Vi har samlet 12 ting, du kan gøre for at klæde dit hjem godt på til sommeren og få din energiregning til at skrumpe.

Tag den gode energi med på de danske sommerveje

Få en god aftale på ladeløsninger til din elbil fra os. Vi har ladeløsninger til alle. Det er bare at vælge – skal du have en ladeboks til din indkørsel eller en ladebrik, når du er på farten.