Gå til indhold
Elpriser app Andel Energi. Se strømpriser, elforbrug, elregning

Andel Energi-appen 2023

Vi er stolte af vores Andel Energi-app. Og vi har stort fokus på, at den er nyttig for dig i din hverdag. Og at den er let at bruge. Læs her, hvad vi blandt andet har lavet i 2023.

Få en notifikation hver dag

Du får en besked hver dag med de 3 timer, hvor elprisen er lavest. Så ved du hvornår du skal sætte vasken over eller tænde for jacuzzien. Typisk får du besked efter kl. 14 – når vi har de nye elpriser fra elbørsen.

Har du ikke slået notifikationer til endnu? Så gør det under din Profil, Indstillinger.

Vil du hellere have en widget eller to?

Få et hurtigt overblik over prisen lige nu, de tre billigste timer og andelen af klimavenlig strøm. Med en widget eller to har du altid overblik og nem adgang til dine elpriser.

På iPhone er der også en widget til din låseskærm.

Følg med i dine elpriser

Du kan selvfølgelig stadig følge med i din pris time for time. Og nu kan du også sammenligne timeprisen med dagens gennemsnitspris. Og få et overblik over udviklingen i dine gennemsnitlige dagspriser over en længere periode.

Som noget nyt kan du se ind i fremtiden – eller den forventede fremtid – 7 dage frem i tid. Og det er ikke fordi, vi har en krystalkugle. Vores prisprognose er en kompliceret beregning, der blandt andet er baseret på vejrprognoser. Med dine forventede priser kan du planlægge, hvornår din ovn skal selvrense, eller hvornår du skal putte pulled pork på madplanen.

Se elpriser time for time og få billig el med Andel Energi

Andre nyheder

Har du gas, kan du nu se dit forbrug delt op på kvartaler. Du kan også se, om dit forbrug ligger over eller under, hvad vi forventede. Det bliver meget lettere for dig at følge med i dit gasforbrug hen over året.

Vil du hellere lytte, eller har du brug for en større skriftstørrelse, kan du tilpasse din app, så den passer til dine behov.

En del af det vi har lavet i 2023, kommer fra jer kunder. Vi er altid glade for at høre fra jer. Giv gerne dit besyv med her: Hjælp, Om appen, Ideer og feedback.

Godt nytår.