Gå til indhold

El- og gasaftaler tilpasset jeres behov

El- og gasmarkederne er børsregulerede markeder, der er i konstant bevægelse. Vi følger prisudviklingen på begge markeder tæt, og vi er altid parate til at rådgive om, hvilken el- eller gasaftale der passer bedst til jeres økonomi, ønsker og risikoprofil set i forhold til den aktuelle markedssituation.

El og gas til lejere

Tilmelding og afmelding af el- og gasmålere, når lejere flytter eller når nybyggede boliger eller lejemål skal overdrages, kan være tidskrævende. Vores gratis serviceløsning kan spare jer både tid og penge.

El og gas til fællesarealer

Én samlet aftale om henholdsvis el og gas til jeres fællesområder – fra kontorlokaler, beboerlokaler, vaskerum og cykelrum, til værksteder, kælderrum og loftsrum – kan spare jer for både tid og penge.

El til nybyggeri og renovering

Vi ved, at en god aftale om byggestrøm er en vigtig forudsætning for at komme godt i gang med både små og store byggeprojekter. Vi kan sørge for at I får en attraktiv elpris i hele byggeperioden, nem tilmelding af nytilslutninger og rettidig til- og afmelding ved aflevering af projekter.

Grøn el

Grøn el baseret på RECS-certifikater kan vælges som tilkøb til alle typer af elaftaler. RECS-certifikaterne dokumenterer, at strømmen stammer fra vedvarende energikilder.

Biogas

Biogas baseret på certifikater kan tilvælges, når I køber gas. Certifikaterne dokumenterer, at jeres køb af biogas erstatter en tilsvarende mængde konventionel gas.

Få et godt tilbud

El og gas til jeres lejere eller byggeprojekter:

Forretningssupport

Kontakt på mail

El til jeres fællesarealer:

Christian Ellekær
Key Account Manager

Kontakt på mail

Skal vi ringe til dig?

Du skal blot sende os dine kontaktoplysninger. Så vil en af vores erfarne erhvervssælgere ringe dig op.